28.7.2014

Cheekkiä, Raumaa ja mökkeilyä

Huh, mikä vloppu takanapäin! Ja siis positiivisesti huh :) Mun vloppu alko jo torstaina aamuvuoron jälkeen, kun suunnattiin illalla ystävän kanssa korkkaamaan Vauhtiajot :) Pääasiassa me lähettiin kattomaan Cheekkiä(!!) mutta kyllä muitakin esiintyjiä käytiin kuuntelemassa. Haloo Helsinkiä kuunneltiin niin kaukaa, että se meni vähän ohi meiltä, mutta Jenni Vartiaista ja Apulantaa päästiin kattomaan kohtalaisen lähelle. Mä en niin kauheesti tykkää näiden kahden musiikista, mutta livenä kumpikin oli niin älyttömän hyviä, että siellä me laulettiin täysiä muiden muka "missä muruseni on" ja "hei beibi anna mulle piiskaa!" :D

Siellä se Jenni esiintyy :)


Mutta kyllä illan kruunas Cheek, jota oltiin odotettu koko ilta aivan tulisilla hiilillä. Huhhuh, mitkä tunnelmat tuolla oli silloin. Jotain ihan käsittämättömän mahtavaa! Onneksi päästiin kattomaan Cheekkiä kans kohtalaisen läheltä ja sain pari ihanaa videonpätkääkin itelle muistoksi. Harmi vaan, että laulan ite niis niin lujaa taustalla :DD. Mutta kyllä huomas, että jengi oli lähteny nimenomaan Cheekkiä kattomaan, väkeä oli ku pipoa! Ja se äänimäärä mikä yleisöstä lähti... Kaikki biisit laulettiin ulkoa ja täydellä tunteella :) "Äärirajoille" oli ihan älyttömän mahtava ja illan kruunasi viimeseksi esitetty "Timantit on ikuisia", joka tuo mulle aina mieleen mun oman polttaripäiväni, ku sain luukuttaa sitä niin paljon ku halusin ;). Ihan huikeet muistot jäi tuolta illalta!

Tästä kuvasta vähän näkee kuinka lähellä lavaa oltiin :)


Mutta huikee vloppu sai vasta alkustarttauksen tuosta illasta, sillä seuraavana aamuna (neljän tunnin yöunien jälkeen :D) me lähettiin T:n kanssa Raumalle tapaamaan meidän ystäviä :). Tää oli meiän eka visiitti Raumalle ja päästiin tunnelmoimaan venesatamatunnelmaa laivadrinksuilla ja illalla fiilisteltiin vanhaa Raumaa Pitsifestien aikana :)

Välillä herkuteltiinkin... Tässä suklaalla kuorrutettuja mansikoita ja banaania, voi slurps!


Tässä on Suomein kapein katu :)


Niin joo ja tässä on meidän ystävien Hermanni-pupu :) Eikö oo söpö?! ♥


Loistavan Rauma-visiitin jälkeen ajelimme kotiin, jossa siskoni oli koiravahtina ja jäi vielä toiseksi yöksi meidän kanssa grillailemaan ja kattomaan leffaa. Sunnuntaipäivänä aurinko paistoi taas pilvettömältä taivaalta ja päätimme lähteä vielä mökille saunomaan ja uimaan. Vesi oli niin lämmintä!!


Kyllä tämmösen vlopun jälkeen jaksaa taas painaa töitäkin (ei enää montaa päivää lomaan!!) ja kummasti helpottaa arkea, kun on saanut välillä tehdä jotakin älyttömän kivaa ♥ Niin joo, ja valvotut yöt mahakipujen kanssakin unohtuu (univelkoja on pikkusen kertyny, viime yönä vielä lisää sattuneesta syystä..) Mutta pitää nyt rajottaa pähkinöiden ja smoothien syömistä hetkeksi, jos siitä löytys ratkasu ongelmaan. Huh, semmosia kipukohtauksia en mielelläni ottas enää yhtenäkään yönä. Mutta ei niistä sen enempää, päällimmäisenä mielessä on kuitenkin onni ja kiitollisuus tästä mahtavasta elämästä mitä me saadaan elää ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti