17.7.2014

Kesäistä lukemista

Vihdoinkin mulla on aikaa kirjottaa alkukesästä lainaamistani kirjoista. Lupasin silloin nimittäin antaa teille vinkkejä, kannattaako näitä kirjoja hankkia kesälukemiseksi. Alla kuva kirjoista, joita siis lainasin aiemmin.


Ekana vasemmanpuoleinen kirja eli Cecelia Ahernin Suoraan sydämestä. Tää oli mun mielestä näistä neljästä paras kirja. Lue täältä juonesta: http://www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512076611/suoraan-sydamesta/#
Kirjassa oli kiva kerrontatyyli, ei aivan tavallinen rakkausromaani, mutta lopputulos oli oikein miellyttävä ;). Kevyttä kesälukemista parhaillaan, tää sopii muillekin hömppäkirjallisuuden rakastajille :) Suosittelen siis!

Tokana on Marian Keyesin Enkelit- kirja. Oon lukenut useamman Keyesin kirjan, mutta tämä kirja ei ollut kyllä niitä parhaimpia. Ihan ok luettavaa, mutta ei "järisyttänyt mun maailmaa" :D. Täältä voi lukasta juonesta, näköjään tämäkään bloggari ei diggannut tästä kirjasta.... http://kirjahamsterinlukuvinkit.blogspot.fi/2013/01/enkelit-marian-keyes.html Itse asiassa en vaan viittinyt jättää kirjaa kesken, kun sen kerta alotin, mutta en ois menettäny mitään, vaikka en oiskaan lukenut loppuun. Yllättävän huono kirja Keyesiltä. Ei siis kannata lukea mun mielestäni. Jäin just miettimään, että mistähän ihmeestä toi kirjan nimi ees tulee....

Enkeliaiheesta päästäänkin näppärästi jumaliin ;). Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin on kriitikoiden ja kaikkien hifistelijöiden mielestä tosi hyvä kirja eli mun ois pitäny jo tästä tajuta, että tää sisältää niin korkeelentosta tekstiä, etten mä voi tykätä tästä :D http://www.wsoy.fi/kirjat/-/product/no/9789510330784
Siis, olihan tää ihan mielenkiintonen kirja ja mielelläni luin sen ihan alusta loppuun, mutta joo.... Ihan yleissivistyksen takia tää on hyvä lukasta läpi, mutta ei oo varsinaisesti kevyttä kesälukemista, jota tällä kertaa tavottelin. Aika raskasta luettavaa ja kertaakaan ei tullu semmosta fiilistä, että "mä yhen sivun viä ahmin ennenku alan nukkumaan". Eli lue tai jätä lukematta ;).

Sit viimesenä Nicolas Barreaun Rakkausromaanin resepti http://www.tammi.fi/kirjat/-/product/no/9789513171087 Hmm.... Ihan jees luettavaa, ok juoni, mutta ei päässyt yllättämään millään tavalla. Kevyttä lukemista, mutta jos toivoo kirjalta jotain muutakin niin.... Eli et menetä mitään, vaikka jättäsit lukematta. Tästä on hankala oikein sanoa mitään enempää, ei vaan sytyttäny mua.

Nyt pitäski sit päättää mitä kirjoja lainaan kesälomaksi, tällä kertaa ois kiva saada jotain oikeesti hyviä kirjoja! Joten rakkaat lukijat, suositelkaa mulle teiän lemppareita :) Eniten tykkään siis romantiikasta, tosielämän tarinoista ja fantasia/yliluonnollisista jutuista, mutta saa suositella kaikkea muutakin :). Mutta ei mitään kauhukirjoja tai mä menetän yöuneni :D. Jään innolla odottamaan, mitä te suosittelette mulle :)

2 kommenttia:

  1. Me luetaan niin samoja ja samantyylisiä kirjoja että ei varmaan kauheesti oo semmosia mitä sä ET olisi lukenu ja mä olisin :D Mutta ainakin kaikki Himoshoppaajat on hyviä, sit jos haluaa erilaista niin Juoppohullun päiväkirjat ja Rakkaudella, Hynynen (Jouni Hynysen "päiväkirja") on hauskoja luettavia. Lisäksi kevyenä lukemisena Eniten vituttaa... kirjat on kans tosi hyviä! Esim. Eniten vituttaa kaikki tai Eniten vituttaa parisuhde. Niin ja jos tykkään dekkareista niin Liza Marklundin KAIKKI kirjat on ihan sairaan hyviä. Ne on melkeinpä ainoita dekkareita, joita tykkään lukea. Ja Leena Lehtolaisen Eräänä aurinkoisena päivänä on kans hyvä, mutta aika surullinen. Semmosia vinkkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta, mutta aina sitä joku kirja on varmasti välistäkin jäänyt :) Täytyypäs käydä tsekkaamas oonko lukenu uusimmatki Himoshoppaajat, ne on munki mielestä hyviä :). Juoppohullun päiväkirjaa joskus lueskelin, mutta ei jotenki kolahtanu. Ja se Hynynen on mun mielestä niin sovinistisika, että en halua kyllä lukea mitään sen kirjottamaa :D. Mutta noi eniten vituttaa -kirjat vois korkata!:D Kiitti vinkeistä :)

      Poista