20.7.2014

Punaviini + suklaa + mansikat = nam ♥

Tänä vloppuna on kyllä saanut nautiskella hyvistä keleistä :) Vaikka välillä on ukkostanut ja satanutkin lujaa, niin onneksi se aurinkoki on sopivasti pilkahdellu :) Perjantai-iltana me nautiskeltiin kesäsateesta terassilla katoksen alla ja pitkästä aikaa herkuteltiin punaviinillä, suklaalla ja mansikoilla :).


Kävin Alkosta kysymässä mikä punaviini sopis suklaan kanssa, erityisesti tumman suklaan kanssa ja tätä mulle suositeltiin :) Sopi kyllä erinomaisesti muidenkin suklaiden kanssa :)

Herkkubebat veti kahteen pekkaan tämmösen satsin suklaata... Kyllä suu maiskasi :P Tietää taas syöneensä...


Tänä aamuna käytiinki heti aamusta salilla, T rullaluistellen ja mä pyörällä. Oli kyllä oikeen kiva aamunaloitus :) Huomenaamulla ehkä juoksemaan, jos sääennuste pitää paikkansa eikä sada :)Jos joku ihmettelee miks mulla on kantapäiden alla tuo paino, niin se on sitä varten, että pääsen alemmas kyykyssä. Kyllä meinas tihkasta taas, tuntu että hiki puski päälle vaikka ei ois mitään tehnykään, ei tainnu ilmastointi olla ihan pelikunnos... No, hiki ois tullu jokatapauksessa, tänään vähän helpommin ;)


Mutta nyt koirien kanssa pikkulenkille ja sitten istutushommiin, sain pari syreeniä älyttömän halvalla ja yhden norjanangervonkin :) Nyt peukut pystyyn, että ne lähtis hyvin juurtumaan eikä kuolis mun puutarhurintaidoilla :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti