25.8.2014

Karkulaisia ja puolukoita

Tänään oon saanu nauttia puhtaista ikkunoista, anoppi nimittäin lupasi meille ikkunanpesijät, jotka tänä aamuna kävivät tekemässä ihmeitä meillä :) Ihan loistava lahjaidea muuten...! Kukapa ikkunoiden pesemisestä erityisesti tykkäisi, joten mikäs sen mukavampaa, kun joku muu sen käy tekemässä :) Aika kiva anoppi mulla ♥

Tänään oon saanu nauttia myös ystävän ja erään pikkumiehen seurasta, olipa virkistävää seuraa :) Vaikka lenkillä kiristikin hermoa koirat, jotka karkas kissan perään ja jotka rähisi jokaselle vastaantulevalle koiralle, rasittavia tuollaset juoksuset nartut! Enkä puhu nyt itestäni :P Mutta muuten on ollu kiva päivä :)

Päätin tänään tehdä yhtä kakkua, jota työkaverini mulle joskus ehdotti, kun valittelin etten tiedä mihin tunkisin puolukat pakastimesta, kun en niistä erityisesti piittaa. Makean kinuskin kanssa puolukat olikin erityisen jees, tätä voisin tehdä toistekin :)Tämän nimi on siis Puoloffee :) Elikkäs niinku Banoffee, mutta puolukoilla :) Ohje löytyy Kinuskikissan sivuilta täältä: http://www.kinuskikissa.fi/puoloffee-piiras/

Alla vielä kuva hermojen kiristyksen kohteista ;)... Ja ilmeki on just, että "ikinä en oo mitään pahaa tehny!"4 kommenttia:

 1. Syödään just samaa kakkua täälä töis :) Ja kyseessä läksiäiskakku :( Mutta on HYVÄÄ! Mitähän me saadaan lomaltapalaavalta...... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läksiäiset ei oo kivoja :'( Mutta katotaan kuinka käy, oisinko mä niin reipas, että toisin teillekin jotain!;)

   Poista
 2. Laitoitko muuten tuota pikakahvijauhetta kermavaahdon joukkoon?Pitää tehdä tuota kans ku saa puolukoita.

  t.k.l-m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en laittanu sitä kahvia ollenkaan! Ja hyvää tuli silti :) ku en viittiny sitä varta vasten ostaa.

   Poista