24.8.2014

Kesälomalla tapahtunutta....

Blogi on viettänyt myös kesälomaa, mutta nyt se on ohi :). Ihmeen hyvää on tehny arkirutiineista irrottautuminen, vaikka omassa arjessa ei ookaan ollu mitään vikaa. Blogi on myös ollut lomamoodissa ja toivon mukaan se tarkottaa sitä, että jutut on entistä parempia pikkutauon jälkeen ;). Vaikka blogissa loma loppuu, niin ite saan vielä lomailla hetken aikaa. Pitää nauttia näistä viimesistä hetkistäkin täysillä!

Ihka ensimmäinen palkallinen kesäloma on ollut monenlaista menoa täynnä, mutta paljon on myös laiskoteltu ihan vaan kotona. Alkulomasta nautittiin vielä helteestä uimarannoilla ja loppulomasta sadepäivät on kruunannu sarjojen kattelu kotisohvalla.

On nähty ystäviä, grillailtu ja suunniteltu kivoja juttuja jo syksyä varten. Päästiin yhtenä päivänä käymään ekaa kertaa Pyynikin näkötornissa ja syötiin ystävien kanssa siellä herkulliset munkkikahvitkin, jotka on kuulemma Tampereen parhaimmat (enkä väitä vastaan).

Yhdet synttärikemutkin on juhlittu ja vielä ois yhdet kekkerit tiedossa ennenkuin loma loppuu. 1- vuotias synttärisankari sai meiltä tämmöset kuteet lahjaksi :) Ai, että lastenvaatteet on sitte söpöjä ♥ (noi Hey- pöksyt on kuvattu takaapäin :))


Synttäreiden kunniaksi kähersin tukan kiharalle :) Huomaatteko muuten mun uuden tukan?:) Enää ei oo latvat vaaleat vaan tollaset punertavat :) Väri ei meinannu ensin kylläkään tarttua, mutta kun laitoin punaista hoitoainetta, ni johan rupes sävyä löytymään :)

Haaveena oli lähteä tänä kesänä ulkomaillekin, mutta syksyn kuviot tulee vaatimaan säästämistä, joten tällä kertaa jätettiin reissu tekemättä. T:n pt-koulu alkaa pian ja siihen ihan mielellään säästetäänkin rahaa, sen verran kivasta jutusta on kuiteski kyse, että voidaan reissua vielä toistaseksi siirtää. Ja onhan noita rahareikiä muitakin, niinku jokasella meistä.

Syksyn lähestyminen saa muuten aikaan mussa sen jokavuotisen ilmiön eli sisustaminen sisätiloissa alkaa taas kiinnostamaan. Oon mä tainnu jo yhet verhot, käsipyyhkeitä ja pöytäliinan tilatakin.... Ja ehkä mä nyt vihdoinki saan esim. meiän hääkuvat seinälle kun ne vihdoin ja viimein on mulla paperiversionakin! Niistä tulossa kuvia kyllä sitten kun saan ne seinälle :) Sopivien kehysten metsästäminen on kuitenkin vielä kesken.... Onko siellä muita sisustusintoilijoita näin syksyn lähestyessä?:)

Viime viikolla käytiin Ähtärin eläinpuistossa ystäväperheen kanssa. Näin syksykaudella liput sinne oli muuten reilusti halvemmat (10€/aikuinen) ja väkeä liikenteessä paljon vähemmän, joten kannattaa pistää mieleen, jos jotakuta kiinnostaa....

Visentti oli aikamoinen möhkäle.


Ja muut laittaa nettiin kuvia, joissa niiden lapset poseeraa söpösti näissä, mutta meillä tehtiin taas vähän erilailla :PHyväntuulinen matkaseuralainen :)Mä haluun tämmösen kas mun tulevan omakotitalon pihaan. Vesijutut on vaan niiiiiin kivoja!


Toinen ihana pikkumies :)Meidän onneksi karhukin tuli näyttäytymään ja sudetkin päästiin näkemään tosi läheltä.


Herkuteltukin on runsaasti, jopa niin että puntarille en uskalla mennä :P Mutta samalla, kun oon antanut itelleni luvan syödä kaikkea mahdollista, on kaikenlaiset salaattiannokset alkanu kiinnostamaan jopa niin paljon, että niistä haaveilen aivan vesi kielellä. Aamupalapuurokin on vaihtunut kevyempään smoothieen vaihteeksi. Salilla oon käynyt laiskanpuoleisesti kun pyöräily, rullaluistelu ja lenkkeily on vieny voiton. Mutta syksyä kohti taas reipastutaan senkin suhteen :) Ostin uudet pumppailukuteetkin, että salille meno kiinnostais hitusen enemmän.


Semmosta tänne :) Kivaa sunnuntaipäivän jatkoa teille kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti