7.8.2014

Koiravahtina

Täällä on kesäloma jo hyvässä vauhdissa ja sen huomaa myös siitä, että ei (muka) ehdi tännekään kirjoittelemaan kovin usein. Kesäloman ekat päivät vietimme Kihniössä koiravahtina, kun mun lapsuudenkodista oli muu väki ulkomailla. Olikin toiminnantäyteiset päivät 9 koiran kanssa :). Ehdittiin tekeen kyllä paljon kaikkea muutakin kun vaan lenkkeileen koirien kanssa, tuli esim. testattua Kihniön kuntosalikin piiiitkästä aikaa!:D Oon tainnu viimeksi käydä siellä yläasteella?! Mutta hyvin se asiansa ajoi, laitteita oli tarpeeksi ja ne oli hyviä, vaikka olikin pienempi sali kuin meidän vakkarisali :). Saatiin jopa mun veli lähtemään yhtenä aamuna meidän mukaan :)

Uimassakin käytiin pariin otteeseen, yhtenä iltapäivänä mä pääsin biitsille ottaan arskaa ja sillä välin T ja mun veli kiersi frisbeegolfrataa, joka meni uimarannan lähellä (jep, se harrastus ei oo unohtunu mihkään!:P)
Välillä kuitenkin hoidettiin sitä varsinaista tehtävääkin... Siinä on muutama koiran ruokakuppi ;)...Alla olevassa kuvassa oleva Frida olis jaksanu vaikka kuinka pitkän lenkin joka päivä... Välillä pistettiin juoksuksikin ja Frida nautti :) (Mä tulin kylläkin pyörällä perässä kun en pysyny näiden vauhdissa!:P)


Välillä käytiin vilvottelemassa montulla....Muru vetää taas pisintä rundia tuolla taustalla :)Dana tyyty vaan kastelemaan tassunsa :)


T:n vieressä istuu Cenna, jota Luna jaksaa aina seurata 24/7.... Cenna on vähän semmonen lellikakara, joka vingahtaa pienimmästäkin syystä ja sehän on Lunasta kauheen kivaa ;)... Cennalla oli vähän rankkaa meidän vierailun ajan, kun Luna seuras ku hai laivaa :P...


Yks ilta me tehtiin muurinpohjapannulla lättyjä, Fannille ois kas maistunu ;)...
Kerjäläiset koolla ;) No pitihän niillekin antaa vähän lättyä ;)


Kihniön visiitin jälkeen kuuntelimme paluumatkalla kotiin mun ja siskon vanhoja cd-levyjä, kun vein niitä kirpparille ja testasin, että ne toimii. Tuli kyllä niin nuoruus mieleen näistä levyistä!:D Hyvä kun raaskin ees myydä näitä :P


Ollaan siivottu mm. varasto tässä kesän aikana ja tuli taas todettua, että mistä tätä tavaraa piisaaa... Joten sen vuoksi varattiin kirpparilta pöytä ja kun vietiin tavaraa sinne, niin ekan puolentunnin aikana oltiin jo myyty lähes puolet viikon pöytävuokran määrästä :D. Toivon mukaan myynti sujuu samaan tahtiin, niin ei tartte tuoda mitään takas kotio!

Ite löysin kaks kirjaakin kirpparilta :) Oon nyt lukenut puolet tuosta Slummien miljonääristä ja hyvältä vaikuttaa :) En oo nähny sitä leffaakaan, mutta kirja on ainakin lupaava :) Humiseva harju on vaikka sit mun tän kesän sivistyspläjäys kun en oo sitäkään aiemmin lukenut. Ja maksoin näistä yhteensä 2€! Ei paha!:DMutta kyllä taas tuli todettua se, että vaikka välillä on kivaa lähteä muualle kotoa, niin voi sitä tunnetta, kun pääsee takas kotiin ♥ Home is where the heart is ♥ (Niin ja Supernatural on vaan niin hyvä!:D)


Muru simahti samantien ku päästiin kotiin... Ja niin tais käydä loppuporukallekin, kun pään paino omaan tyynyyn.


5 kommenttia:

 1. tutustuitte siis mun päivittäiseen arkeen koirien kanssa ! :D hah.. näyttääpä mamman mussu hyvännäköseltä ;) Frida varmasti nautti päivistään :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekana päivänä se vähä tuijotteli meitä lenkillä, että hetkonen, ketäs nää nyt olikaan :D... Mut sit se hoksas mikä oli homman nimi ;)

   Poista
 2. Kylläpäs teillä kuulostaa olleen tapahtumantäyteinen reissu! :) Ja melkonen möllykkä tuo Frida :D
  Miten sä raaskit laittaa noita CD:itä kirpparille?! Vitsit, mitä nostalgiaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni kyllä aikakin nopeesti :) Ja Frida on kyllä iso.... Ku se seisoo kahdella jalalla ni se on pidempi ku minä :P Ja joo, aika nostalgista oli kyllä kuunnella niitä levyjä, mutta jos mä kaikki kamat säilyttäsin mistä tulee muistoja mieleen, ni olis kyllä joka paikka rojua täynnä!:D Ja nää sentäs on myyntikelposia ;)

   Poista