30.8.2014

Paljuilua!

Osa teistä on ehkä jo huomannut blogin sivupalkista, kuinka instagramiin on alkanut ilmestymään palju-kuvia :). Semmonen nimittäin löytyy meidän takapihalta tän vlopun ajan!:) Vuokrattiin palju meidän viimesen kesälomaviikonlopun ja tulevan ensimmäisen hääpäivän kunniaksi :). Torstaina haettiin palju ja huomenna pitäis se palauttaa. Aika mahtavaa rentoutumista, vaikka ei tää paljukokemus ollutkaan ensimmäinen kummallekaan meistä. Ekana iltana paljuiltiin ystäväpariskunnan kanssa ja syötiin "viiden tähden illallista" :P....


Eli pizzaa ja punaviiniä :D


Paljun täyttämisessä meni parisen tuntia ja kun saatiin vinkki, että paljun lämmittäminen kannattaa alottaa heti, kun "savupiipun reikä" on täyttynyt vedellä, niin aikaakin kului reilusti vähemmän.


Pitihän mun ny poseerata, että kuinka täällä rentoudutaan :PVarsinkin illalla, kun tulee pimeää, tuolla on kivaa lillua kynttilänvalossa :) Eilen grillattiin makkaraa yömyöhään, kun tuli paljutellessa niin nälkä, kyllä oli hyvää taas pitkästä aikaa :) Sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, kun meillä on omakotitalo, niin vois ajatella jopa tollasen paljun rakentamista omalle pihalle.... Mutta täytyy sanoa, että tää oli ihan täydellinen lopetus meidän kesälomalle, kyllä nyt on kivaa jo palatakin töihin :)

Arjen alkamisesta tulikin mieleen, että se tarkottaa ainakin täällä sitä, että syömisten kanssa pitää tehdä aikamoinen ryhtiliike! Vaikka ollaankin luvan kanssa herkuteltu lomalla, niin kyllä nyt jo alkaa hieman mietityttää, että kuinkahan sitä pystyy ryhdistäytyyn, kun ei oo moneen viikkoon tarvinnu :P.... Tai T:lla ei varmaan oo mitään ongelmia, mutta mulla :P Onneksi ollaan sentäs liikuttu loman aikana, ettei oo menny aivan miinuksen puolelle. Tänään oli kylläkin niin vätysmeininkiä mulla salilla, että ei tosiskaan... Onneksi ei ollut kovin paljon yleisöä kuuntelemassa mun kitinää ja kiroilua :P Aina ei mee putkeen :D

Mutta nyt pitää lähteä koirien kanssa lenkille ja sitten lähetäänkin herkuttelemaan Pancho Villaan :) Loma ei ole vielä ohi ;) Loppuilta taitaakin mennä paljussa lilluessa.... Kivaa lauantai-iltaa ja venetsialaisia teille kaikille!:)

PS. Huomenna on luvassa kauan sitten lupaamaani hääkuvamateriaalia :)....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti