28.9.2014

Puheripulia ja lamppujuttuja :)

Tänä viikonloppuna oon saanut nautiskella ystävien seurasta sillä välin, kun T on ollut opiskelemassa Vaasassa. Ehdottomasti ystäviä pitäisi nähdä paljon useammin, niin kerralla ei tarvisi käydä niin montaa aihepiiriä ja elämäntapahtumaa läpi ;) Aikamoinen puheripuli siis iski jälleen.... Yksi tärkeistä puheenaiheista oli ystäväni ensi vuoden puolella koittavat häät :) En oo täällä kertonutkaan, että mulla on kunnia olla toisena kaasoista :). Polttareita on jo suunniteltu ja puhetta, jonka pidän häissä on jo päässä hieman muotoiltu. Ihanaa häähuumaa siis tulossa parin vuoden tauon jälkeen :). Tämän viikonlopun kuvasaldoa on varmaankin luvassa tämän tulevan morsiamen blogin puolella, jos jotakuta kiinnostaa :) Täältä pääsee ystäväni blogiin: http://cherrymarja.wordpress.com/ Itseltä jäi kuvat ottamatta, kun sitä järkkäriä edelleen haikailen... (Ja nyt järkkärikuume on huipussaan!!)

Ensi viikonlopuksikin on niin kivoja suunnitelmia tiedossa, että en tiedä kuinka pysyn pöksyissäni sinne asti :D Mutta siitä sitten lähempänä paremmin ;)

Instan puolella jo on vilahtanutkin meidän uusi olkkarin kattolamppu :) Ollaan asuttu tässä jo puolitoistavuotta enkä oo aiemmin löytänyt budjettiin sopivaa blingbling-lamppua mistään. Mutta nyt löysin sen vihdoin Anttilasta, ja vieläpä puoleenhintaan :) Tänään vaihdoin olkkarin verhotkin, kun ne ei mätsänneet uuden lampun kanssa ;). Mutta niitä ei onneksi tarvinnut ostaa :).
Kuvaa "valot päällä" en saanut onnistumaan, kun halogeenit on niin kirkkaat, voi olla että vaihdan ne vähän "pehmeämpiin".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti