20.10.2014

Kyläilyä ja paljuttelua, taas vaihteeksi :P

Täällä on ollut hyvin tapahtumarikkaat pari viikkoa, joten siitäkin johtuen en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan mitään. Ja epäonneakin on ollut matkassa, mutta niistä sitten joskus myöhemmin, kun oma pääkoppa on hieman tasoittunut! Viikonloppuna meillä oli oikein sukulaiskierros, perjantaina vietimme iltaa ihanan anopin herkullisten ruokien äärellä ja lauantaina ajelimme lapsuudenkotiini Kihniöön, jossa myöskin saimme herkutella (sain kauan odottamaani suppilovahverokastiketta hirvenlihan kanssa, slurps!) Ensimmäiset lumihiutaleetkin tuli bongattua Kihniössä!

Meillä on ollut aika paljuttelupainotteinen loppukesä ja syksy ja viikonloppuna sama meno jatkui. Kävimme vihdoin koekäyttämässä vanhempieni paljun ja tynnyrisaunan, aikas rentouttavaa tekemistä!Siskon kanssa otimme kuvia, joista on tänhetkinen bannerikin tehty (siitä kiitos Jonille!:)) Tällä kertaa ei siskon kanssa meinannut kuvat millään onnistua, mutta oli siellä seassa muutama hyväkin, vaikka aika turhautunutta meno olikin ;)


Sunnuntai menikin pääasiassa laiskotellessa (käytiin me aamulla sentään salilla). Muru näyttää mallia kuinka meillä otetaan rennosti ;)


Mutta nyt alkoi uusi viikko ja uudet kujeet, täällä se tarkottaa tänään pyykkivuoren päihittämistä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti