27.10.2014

Matkamuistoja

Wou, mulla on ollu tänään yybertehokas aamupäivä ;) Heräsin puol ysin jälkeen ja kävin heti aamupalan jälkeen vaatehuoneen kimppuun ja sain sen parissa tunnissa siivotuksi! Ja kuinkahan kauan mä oon sitäkin hommaa siirtänyt.. Pari kuukautta?:P Ja kyllä lensi taas raa'alla kädellä tavaraa roskiin, kaikkea turhaa sitä pitääkin jemmata! Jos se nyt taas pari kuukautta pysyis siistinä ;)

Lounaan jälkeen otin itteäni niskasta kiinni myös sen eilen mainitsemani kuvatilauksen kanssa. Päätin, että tilaan nyt ekalla kerralla kaikki reissukuvat, jotta tilauksesta ei tuu ihan älyttömän pitkä. Ja kyllä oli kiva palata niihin muistoihin, matkustaminen on vaan niin kivaa :) Tällä hetkellä meillä ei oo mitään matkaa varattuna, mutta tulevaisuuden suunnitelmissa siintää jo ainakin kaksi, ehkä jopa kolmekin eri reissua :) Niistä joskus myöhemmin sitten lisää, jos budjetti todellakin antaa sen verran myöden, että ne  kaikki toteutuu ;).

Ajattelin jakaa teillekin muutaman muiston vanhoilta reissuilta :) Viimeisin reissumme on viime vuonna toteutettu häämatka Kreikkaan ja ne kuvat löytyykin jo täältä http://lunamuru.blogspot.fi/2013/09/haamatka.html Mutta nyt aion julkaista muutamia kuvia hieman kauempaa :)

Ystävän kanssa Saksassa :)
Ja sitten Espanjassa...


Jokasesta ruokailusta otettiin aina kuva ;)... Ulkona syöminen on niin parasta reissussa!


Ja Itävallassa....

T:n kanssa Bulgariassa...


Kaikkee pölhöö sitä on uskaltanu tehä :P


Veljen kanssa hurjassa kyydissä Bulgarian reissulla :)


Thaimaassa norsun selässä :)


Näitä kuvia ois ollut vaikka kuinka paljon, mutta tässä nyt pieniä palasia mun reissuilta :) Tässä ei tokikaan oo kaikki maat edustettuna missä oon käynyt, osa vaan niistä :)

Millasia reissuhaaveita teillä on tällä hetkellä?:) Mulla on pari kaupunkilomahaavetta, jotka sijottuu Eurooppaan ja yhestä etelänmatkastakin ollaan haaveiltu, mutta sen kohde on vielä täysin auki, kuten myös tarkempi ajankohta.

Hyvää viikonalkua teille kaikille, mä taidan vielä hetken haaveilla ulkomailla olosta ennenku palaan todellisuuteen ja tuohon ei- niin- kauniseen- syksymaisemaan ;)

2 kommenttia:

  1. Kivoja matkakuvia! Hyvässä seurassa on ihan parasta matkailla :D Omat reissuhaaveet suuntautuu reilun parin viikon päästä koittavaan Etelä-Afrikan matkaan ja safarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä seura kruunaa kyllä reissun ku reissun :) Sullahan upeita reissusuunnitelmia on tiedossa, pitääpäs piipahtaa sunkin blogissa!:)

      Poista