7.10.2014

Naantalin aurinkoa ja hääkuvat seinällä

Äärettömän kivan viikonlopun jälkeen on helppo hymyillä naantalin aurinkona :) On ollut mahtavaa huomata, kuinka ihania ystäviä meidän ympäriltä löytyy, ja kuinka kemiat natsaa yhteen! Ihania muistoja kertyi taas viikonloppuna roppakaupalla :) Hyvillä mielin on täällä siis aloteltu uutta viikkoa :)

Alla yks iloinen typy viikonloppuna ;) (mun otsatukan poiskasvattaminen alkaa oleen jo hyvällä mallilla, btw! Mut huomatkaa latvat, joissa ei oo kyllä enää häivähdystäkään punaisesta, jos en käytä sävyttävää hoitoainetta, mihin oon ihan liian laiska!:P)Saatiin viime jouluna lahjaksi anopilta Partylite-sarjan Kvartetti-kynttiläsomiste, jossa on tuollaiset huurrelasikuvut. En oo aiemmin sitä vielä käyttänytkään, koska se ei näytä hyvältä valkoista pöytää vasten. Mutta nyt oon ostanut mustan pöytäliinan, jonka kanssa tää sopii tosi hyvin :) Se pääsi siis viikonloppuna ensikäyttöön :)Nää kuvat ei kyllä taaskaan tuo oikeutta tuolle koristeelle, pian mä kyllä ostan sen järkkärin! On siis livenä paljon hienompi.


Mulle toi koko Partylite-sarja on aika vieras, varmaankin sen takia, että ne on ihan älyttömän kalliita, enkä ite raaski laittaa tän kaltaseen "humpuukiin" niin paljon rahaa, mutta mielelläni mä tän kyllä lahjaksi otin :D Niin monia koristejuttuja kuitenkin saa paljon halvemmalla, jos merkillä ei oo väliä, vaan pelkällä ulkonäöllä.

Hääkuvatkin on vihdoin löytäneet tiensä seinälle!:) Ensin meinasin teettää vain yhden isomman canvas-taulun jostakin meidän hääkuvasta, mutta tulin siihen tulokseen, että enemmän on parempi ;) Joten täytettiin yks seinä kokonaan meidän hääkuvilla :) Eikä tehty canvas-tauluja ollenkaan, vaan ihan perinteiset kuvat sittenkin.

Semmonen siitä tuli, ite tykkäsin tosi paljon lopputuloksesta :) Mun mielestä kuvia ei voi olla koskaan liikaa esillä!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tosi kivan näkönen toi hääkuvaseinä! Ja onpa ainakin paraatipaikalla :) Ja nyt kun tän näkee niin ehdottomasti parempi näin että on monta pientä ku yksi iso, kiva kun sait eri kuvia samaan asetelmaan noin paljon. Sä oot kyllä niin ahkera sisustaja että kateeksi käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tän seinän näkee nyt sit ekana, kun meille astuu sisälle :) Siitä sisustusahkeruudesta en nyt sit tiä, mut jotain pitää aina välillä yrittää ;). Kyllä mä viihdyn kotona paremmin, jos oon ees silloin tällöin viittiny panostaa siihen kämpän ulkonäköönkin :)

      Poista