26.10.2014

Tylsyyden huipentuma

Voi kellojensiirto.... Meikäläinen on heränny tänään jo seiskalta. Yritin kyllä epätoivosesti kokeilla nukkumista viä aamupalan syömisen jälkeenkin, mutta eihän siitä mitään tullut. Oisin ehkä saanu nukuttua vähän pitempään, jos ei yhden frisbeegolf-intoilijan herätyskello ois soinu seiskalta... Ja ulkonakin näyttää niin kivalta, että vois vaikka tempasta koirien kas ylipitkän lenkin tän aamuvirkkuilun kunniaks. (NOT. Vettä tihkuttaa ja tuulee!)

Muutenkin ollut äärettömän tylsä viikonloppu pitkästä aikaa. T oli opiskelemassa perjantain ja lauantain ja tuli vaan illoiksi kotiin ja tänään se sitten lähti vielä pelaamaan sitä frisbeegolffia... Huhuu, missä on tän parisuhteen laatuaika?;) Ei oo näkyny hetkeen :P (Ja ei, telkkarin kattominen yhdessä ei oo laatuaikaa!:D) Koirien kas on sitte senki edestä tullu vietettyä laatuaikaa :P....


Nää kuvat oonkin jakanut jo instan puolella, mutta laitetaan nyt tännekin. Koirat opettelemas käytöstapoja Koirakuiskaajalta... En ymmärrä miksei ne opi ;)...On mulla tuos koneen vieressä piiiitkä to do-lista odottamas tekijäänsä, mutta ykskään kohdista ei sisällä "kivaa tekemistä". Sen sijaan oon surffaillut H&M:n nettisivuilla ja tällä hetkellä ostoskori näyttää sen verran huikeelta, että aikamoista karsimista pitää tehdä, ennenkun sen tilauksen voi pistää eteenpäin ;). Niin joo ja Ifolorista pitäs tilata parin viime vuoden ajalta kaikki valokuvat..... Voi miksi sitä hommaa ei voi tehdä parin kuukauden välein, niin urakasta ei tulis kerralla aina niin aikaa vievää!

Mut hei, pirteämpää sunnuntain jatkoa teille muille!;)

2 kommenttia:

  1. I feel you, mun pitäs plärätä viimeseltä kahdelta vuodelta kuvat läpi ja tilata ifolorilta puuh! Jostakin kumman syystä oon lykänny sitä aina etiäpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä en jaksanu ees alottaa eilen sitä valokuvien läpi käymistä :D. On niin monet reissukuvat, kihla- ja hääkuvat ja muiden juhlista teettämättä kuvat vielä, että en tiä ees mistä alottas... Siirrän siis sen urakan taas johonki sopivampaan väliin ;D

      Poista