11.11.2014

Hyvää fiilistä ja lasten riemua

Tää viikko on lähtenyt ihan erilaisissa fiiliksissä käyntiin, tosi hyvällä tavalla siis :) Kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa; kyläilijöitä useampana päivänä, pikkujouluja, kampaamokäyntiä ja sopivassa määrin laiskottelua kotona ja mm. joululahjajuttujen suunnittelua :) Nää viikot täällä kotosalla tuntuu paranevan loppua kohden ja ei enää kauan, kun se tuttu ja turvallinen arki taas alkaa töiden parissa ;). Nyt tuntuu siis erittäin hyvältä :).

Joululahjalistaa oon jo aloittanut tekemään, mitä kullekin siis suunnittelen hankkivani. Yleensä laitan joka vuosi paperille ylös ideoita, koska kaupassa niitä ei enää muista. Monta tyhjääkin kohtaa vielä on, mutta on siellä jo jokunen toteutettavissakin oleva idea :) Aloitan yleensä joululahjojen miettimisen jo hyvissä ajoin, mutta kyllä se itse lahjojen osto jää joulukuulle. Mutta ei mulla silti ikinä mitään paniikkia oo tullu, vaan ajoissa oon saanut lahjat hankittua. Nythän mulla ois ruhtinaallisesti aikaa tehdä joululahjahankintoja, mutta kun ei sinne kaupoille niin vaan mennä ilman korttia :P Niin joo ja tietysti se taloudellinen kolahdus hieman rajottaa meininkiä. Nettikaupoista joitain löytöjä vois jo ehkä tehdä.... Millä mallilla teidän muiden joululahjahankinnat on, vai onko vielä millään mallilla?:) Täältä on tulossa joululahjoihin liittyen lisääkin tekstiä lähiaikoina :)

Meillä oli tässä yksi päivä lapsiperhe kylässä ja voi kuinka lapset aina keksii kivoja leikkejä, vaikka leluja ei oiskaan :) Tässä siis täytetään pesukonetta mun reinoilla ja koiranruokakipoilla ;) Ja mikä riemu siitä syntyi kun kaatoi koirien vesikipon tuohon lattialle ja sukista kuului kiva läiskytys kun siinä päällä tanssahteli :D Pitäs ottaa tästä itekin oppia ja nauttia tämmösistä pikkujutuistakin :)
(En kyllä tiä mihin T mut kuskais, jos joku päivä tekisin täällä saman tempun, ku se tulee töistä :P Mut ymmärsitte pointin!!:D)Mut hei, kivaa viikon jatkoa teille!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti