20.11.2014

Kaason mekko, check!

Instagramia seuraavat huomasivatkin jo, että eilen mä pyörähdin Tampereella :). Kyllä tuli vanhat muistot mieleen Tampereella asumisesta, kun menin tällä kertaa junalla ja pääsin mä bussinkin kyytiin fiilistelemään ;). Eipä oo tullu junalla tai kaupunkibussilla suhattua sitten 2008 vuoden jälkeen, jolloin muutin Tampereelta pois. Paljon hyviä muistoja jäänyt Tampereella asumisesta :)

Päivän tarkoitus oli käydä katsomassa kaason mekkoa ensi vuoden juhlia varten ja viettää aikaa ystävän kanssa, joka asuu Tampereella. Kaason mekon piti olla polvipituinen ja sävyltään navy blue. Kolme varteenotettavaa vaihtoehtoa löytyikin ja paras niistä lähti kotiin mukaani :) Samaa mekkoa olin itseasiassa käynyt Seinäjoella jo aiemmin sovittamassa ja tykästynyt jo silloin kyseiseen mekkoon. Ihan huippua, kun kerrankin sain näin ison asian hoidettua hyvissä ajoin! Ja mekko oli vielä just eikä melkeen mun tyyliä :)

Alla hieman sneak peekkiä mun kaason mekosta :) Ja blingiäkin löytyy ;)... Lisää kuvia sitten ensi kesän lähettyvillä, kun mekko pääsee tositoimiin :)


Ens viikolla alkaakin sit tavallinen arki, kun meikäläinen palaa töihin. Nää viimeset päivät kotosalla on kivoja juttuja täynnä, joten aion ottaa näistä päivistä ilon irti, kun ekoina viikkoina tästä ei tajunnut iloita! Mutta ensin pitää siivota, yäk ;).

2 kommenttia:

  1. Hei hienoa et mekko löyty noinkin helposti! :) Ja hyvältä näyttää pikkukuvas!

    VastaaPoista