5.11.2014

Tassujuttuja ja uudet kumpparit

Hassua huomata, miten välillä oma vireystila ja energisyys on selkeesti verrattavissa siihen, millainen keli on. Eilen, kun satoi vettä koko päivän en saanut oikein mitään aikaiseksi, surffailin netissä ja tuijotin tyhjänpäiväisiä ohjelmia telkkarista (ja oli meinaan niin peestä käydä koirien kanssa lenkillä, kun sekä koirat että emäntä oli lenkin päätteeksi ihan litimärkiä sadevaatteista huolimatta!) Mutta tänään, kun on pikkupakkanen ja aurinko paistaa kirkkaasti, niin meikäläiseen iski siivoushulluus, ja niin lensi pihalle niin petivaatteet kuin matotkin. Ja nyt on lattiat imuroitu ja pesty ja pöydät siivottu ja pyykkikone on pyörimässä :). Ai, että tuli kiva fiilis, kun nyt on siistiä :). Mutta yksi huono puoli tuossa auringossa on, sisällä näkee jokaikisen pölypallon ja koirankarvan ja niitähän riittää! Sen takia auringonpaiste saakin tarttumaan imuriin :P

Nyt mä pidänkin ansaittua siivoustaukoa tässä koneella kuuman glögin ja "muutaman" piparin kanssa ;).

Eilen illalla yritettiin T:n kanssa pidätellä naurua, kun viriteltiin koirien tassuihin mun vanhoista sukista tämmöset :D


Ja syyhän oli se, että nää ryökäleet on jo parina iltana nuollu pois mun vaivalla laittamani rasvat tassuistaan. Mutta eivätpä nuollu eilen illalla :P Kumpiki oli niin raasua ja ihmettelivät, että kuinka näillä nyt pitäs kävellä?!


Aamulla ei kylläkään kaikki sukat ollu enää jaloissa kiinni, mutta onneksi ekat pari tuntia ainakin tassut säästy nuolemiselta ja rasvat ehti toivon mukaan vaikuttaa. Tänään sama setti siis illalla :).

Eilisen sadepäivän paras ostos oli kyllä uudet punaiset kumpparit! Näillä tekis mieli tepastella nytkin, mutta vois olla aika liukasta menoa pihalla :P

Hetken päästä lähden koirien kans ulos nauttimaan tosta pirteästä kelistä. Kivaa keskiviikkoa teille!:)

4 kommenttia:

 1. ! Kirjotin kauhian novellin ja sitten kun yritti julkasta nii koko teksti hävis huithait! SIIS, voi sesseriepuja sukkineen, mut parempihan sen rasvan on vaikuttaa oikiaan paikkaan ettei kaikki mee vaan nassuun ;) Mähän oon niin pöljä et pidän Saran puolväkisin niin kauan sylis, jotta pahimmat vaha/rasvaklöntit ehtis imeytyä.
  Ja siistit kumpparit!! Ettin kans pari vuotta sitte punasia, mutku en halpoja löytäny nii piti tyytyä sinisiin. Kyllä sun ny kelepaa tallustella märillä teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mihinkä se novelli ny hävis?!:P Ja juu, sääliksi kävi munkin koiria, mutta nopeesti ne hoksas, että ei nää sukat tapakaan :D. Mutta osaavat kyllä esittää hyvinkin kärsivää :P

   Ja nää kumpparit oli halvat! Muistaakseni 16€ sittarista!:) En yhtään sen enempää viittis sijottaakaan kumppareihin, mutta onpahan ny komian väriset :)

   Poista
  2. Minulla punaiset hai-saappaat,mutta jääneet käyttäm'ttä ! Olisin sittenkin halunnut mustat tai keltaiset....Vaihdetaanko ,koko on 39 ?

   Poista
  3. Mä oon ihan tyytyväinen näihin kumppareihin, joten en lähde vaihtamaan, kiitosta vain :)

   Poista