11.12.2014

Hyvä fiilis ♥

Tiiättekö sen tunteen, kun elämä on vaan aivan ihanaa? No musta tuntuu nyt just siltä :) 
Ehkä sen fiiliksen toi se, että sai taas tänään neuvolassa kuunnella pikkuisen sydämen sykettä,
ehkä se, että raskauden suhteen kaikki on sujunut hyvin. Tai ehkä se johtuu siitä, että pääsin T:n kanssa tänään yhteiselle lounaalle tai siitä ajatuksesta, joka on nyt usein ollut mulla mielessä, että mulla on vaan maailman paras mies. Tai siitä, että meillä pussataan ja halataan joka päivä. Tai siitä, että meillä nauretaan joka päivä. Tai siitä, että mikään riita meidän kahden kesken ei oo niin iso, että sen takia tarvis yöuniansa menettää. Tai siitä, että meillä riidat sovitaan aina. Tai siitä, että meillä on ihana koti, jossa viihdyn äärettömän hyvin. Tai siitä, että kotona ei tarvi olla koskaan yksin, kun riiviöt pitää seuraa. Tai siitä, että mulla on sellaisia ystäviä, jotka ei jättäs mua pulaan hädän hetkellä. Tai siitä, että vaikka jotkut asiat meneekin mönkään, niin mulla on aina sata asiaa enemmän, joista olla kiitollinen. Tiedän, mitkä on mun elämän parhaita asioita ja vaikka kaikki ei aina mee niinkuin haluaisin, niin tiedän, että loppupeleissä ne mönkään menevät asiat on niitä, joilla ei ole suurta merkitystä.

Tulihan siinä niitä syitä jo muutama ♥

Pikkuinen potkii just mahassa sen verran lujaa, että veikkaan, että se on samaa mieltä näistä asioista mun kanssa ;)

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ihana seurata tätä kautta sun raskautta. Sulla on viimeisessä kuvassa niin äidillinen ilme,jonka sydän on niin tulvillaan hellyyttä ja rakkautta pienokaistaan kohtaan.Äitiyden onnea.Kaikkea hyvää edelleen sun odotukseen.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kirjoitettu. Juuri näin sitä elämää pitää elää, olla kiitollinen ihan pienistä asioista, silloinkin kun tuntuu että mikään ei luista :)
  Mitä oli vauvan syke? Entä onko sulla millon rakenne ultra? Aiotteko selvittää sukupuolen? Voi että, niin paljon onnea raskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Kaikki tässä elämässä on omasta asenteesta kiinni ja tuolloin sattui olemaan äärettömän hyvä päivä :) Sykkeet on olleet lähellä 145 ja välillä sen yläpuolella :) Rakenneultraankin päästään ihan pian ja kyllä me meinataan sukupuoli kysäistä, jos pikkuinen sen suostuu meille näyttämään ;). Pidetään se kuitenkin salaisuutena muille :)

   Poista