5.12.2014

Koirat + vaunut ja muuta pähkäiltävää

Mulla taitaa tänä vuonna mennä itsenäisyyspäivän juhlinnat ihan ohitse töiden takia, mutta pitää sitten edes lehdestä vilkuilla millasia pukuja siä Linnan juhlis on tänä vuonna ollut :) Toivottavasti potilailla on telkkarit auki huomenillalla kodeissaan, niin voin vähän sivusilmällä vilkasta ennenku pitää kiitää seuraavaan paikkaan ;).

Monenmoista juttua on mielessä joulun lähestymisen lisäksi. Oon yrittänyt jemmata isompien vauvajuttujen hankkimista ens vuoden puolelle, että sais nyt rauhas keskittyä ensin joulun odotukseen. Mutta ei se tätä ajatusmyllyä päässä oo silti rauhottanut ;). Varsinkin vaatteiden hankkiminen aiheuttaa päänvaivaa, paljoko mitäkin kokoa ois syytä hankkia, että ois tarpeeksi, mutta ettei menis aivan överiksi touhu. Saa antaa vinkkejä kommenttiboksiin!

Koirien kanssa lenkkeily vaunujen kanssa on myöskin aiheuttanut mietintämyssyn pyörimistä päässä. Meidän riiviöt on tottunu kulkemaan flexissä ja tietysti poukkoilemaan vapaammin, kun on narussakin mittaa ;). Mutta sepäs ei toimikaan vaunujen kanssa, kun pitäis pysyä vaan sillä yhdellä puolella eikä taikinoida vaunujen ympärillä. Niin ja ajoittainen vetäminenkin pitäis saada kuriin. Oon jo käynyt kysymässä vinkkejä Mustista&Mirristä ja sainkin joitain hyviä vinkkejä apuvälineisiin, mutta jos jollakulla on siellä kokemusta kahden koiran viemisestä vaunujen kanssa, niin saa jakaa enemmän kuin mielellään! Tarkotus ois nyt reagoida tähän vaunu+koirat-yhdistelmään ajoissa, niin saatas homma sit kas toimimaan eikä multa palaisi käpy lenkillä :P

"Ai meinaaksä, että me ei osata kulkea nätisti lenkillä?"
Sen lisäks meidän pitäis keksiä hätäkastetta varten jo nimet tytölle ja pojalle. Ei oo meinaan helppo tehtävä. Nimilistoja on pyöritelty pikkasen... Mielen päällä pyörii myös lasten sairaskuluvakuutus, hankkiako vai ei. Tähänkin asiaan otetaan mielipiteitä ja kokemuksia vastaan. Voi, kun tietäski etukäteen, tuleeko meidän muksu sairastamaan paljon ja keittääkö mulla ylitte tk:n lääkäreiden kas vai ei ;).

Mutta päivän paras juttu on eilen hankkimani rintsikoiden jatkopalat!:D Eipä tartte koko ajan ahdistua kiristävistä rintsikoista, ku saa lisää pituutta paljon helpommin, kun ostamalla kerran kuus uudet rintsikat :P

Näissä mietteissä kohti työmaata ja viikonloppua :)

4 kommenttia:

 1. Älä Jonna kaikkia lastenvaatekauppoja tyhjäksi osta:)Oikeesti meiltä SAA niitä vaatteita eikä tarvi ostaa.Tottakai sitä haluaa ittekkin ostaa uusia,mut kotokäytös nuo käytetyt menee hyvin.Saat ens kerralla penkoo noita laatikoita, jos sieltä löytys jotain!Itte ostelin sit tarpeen mukaan.Riippuu siitäkin että puklaileeko vauva paljon .Meillä puklattiin ja vaatteita piti aika usein vaihtaa.
  t.k.l-m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä mä yritän nimenomaan välttää, vaikka kaikki vauvanvaatteet onki nii söpöjä ;) Mut joo, voisin tosiaanki ens kerralla kollata teiän varastoja!:) ♥ Ja kattoa muuten sitä yhtä juttua, mistä joskus puhuttiin että voitas ostaa se teiltä :) Laitan vaikka viä viestiä siitä sit lähempänä :)

   Poista
 2. Ookko ajatellu sellasta yhdistelmähihnaa, mikä sen virallinen nimi ny onkaan.. Mut sellanen et sullon yks hihna kädes ja siit haarautuu kaks narua. Itte kahta koiraa lenkittäneenä aikoinaan tuo oli aivan huippukeksintö! Kulkivat nätisti vierekkäi poukkoilematta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on yks vaihtoehto, saas nähä vaan kuinka noi oppis meneen semmoses :P Sit oon nähny semmosenki, mikä laitetaan ranteeseen kiinni ja siitä lähtee kaks eri narua, ni sit molemmat kädet vapautuu vaunujen lykkimiseen, mut niitä ei ollu Mustis&Mirris.

   Poista