23.12.2014

Tämä hetki

Tätä hetkeä mä oon oottanut jo aika monta päivää. Nyt mä saan vihdoinkin huokaista ja rauhoittua joulunviettoon. Viimeset päivät ennen näiden vapaiden alkamista meinas olla aika kiireisiä ja väsyttäviä, ja päikkäreitä tulikin nukuttua aina kun vaan oli aikaa. Nyt saan istua glögimuki kädessä hetken koneen äärellä ja sitten tää blogikin hiljenee joulunviettoon muutamaksi päiväksi ainakin :).

Joulusiivot on tehty, kaupassa käyty ja kinkku on uunissa paistumassa. Koiratkin alotti tänään jo joulunvieton ja päättivät sitten omatoimisesti avata jo yhden lahjoistaan meidän työpäivän aikana ;). Mitäs raahasin lahjoja kuusen alle ;). Siististi sieltä oli käyty yhdestä lahjakassista poimimassa luupussi ja niitä oli sitten yritetty jemmata sohvatyynyjen alle :D. Eihän sitä nyt herkkuja heti malta syödä ;). Onneksi olivat koskeneet vain omaan lahjaansa eikä muihin!

Me vietetään aattoa T:n kanssa kaksistaan kotosalla, ootan sitä kuin kuuta nousevaa. Ihanaa olla vain rauhassa kotona, nyt kun meitä on vielä kaksi, ensi joulu onkin sitten ihan erilainen ♥ Ulkoillaan koirien kanssa, käydään jo aamupäivällä saunassa, syödään riisipuuroa ja illalla vasta jouluruoka. Ja vasta kaiken tämän jälkeen avataan lahjat :). Hautausmaallakin käydään päivällä. Ostin itelleni muuten alkoholitonta punaviiniä, pitää vinkata teillekin, kerron sit myöhemmin oliko hyvää :)


 Alkon myyjän mukaan tän pitäs sopia jouluruuan kanssa :)


Muuten oon pärjännyt ilman alkoholia ongelmitta, mutta jouluruuan kanssa on kiva, kun mullakin on juhlajuomaa :) Yleensäkin ajattelen, että lasi tai kaksi hyvää punaviiniä jouluna on ihan ok, mutta varsinkin jos on lapsia, niin ei sen enempää. Mutta kukin tyylillään, tää on mun ajattelutapa.

Joulupäivänä me suunnataan sitten Kihniöön mun vanhempien ja sisarusten luo. Siellä ois illalla tarkoitus paljutella ja nauttia tynnyrisaunan lämmöistä. Varmaan tulee koiranpentujakin siellä paijattua, vanhemmilla on nimittäin juuri pohjanpystykorvalla pennut :). Tapanina käydään vielä anopilla kahvittelemassa ja muuten ollaan kotosalla. Tykkään siitä, että jouluna saa olla rennosti, mutta on vähän ohjelmaakin. Musta meidän joulu on just sellanen ♥


Näiden kuvien myötä, toivotan mun lukijoille Nautinnollista Joulunaikaa! :)

"Mä näin tuolla tontun!"

1 kommentti: