22.12.2014

Vastauksia :)

Täältä pesis nyt sit niitä vastauksia :) Kiitos teille, jotka kysymyksiä olitte jaksaneet kirjoitella!:)

"Nimeä viisi elämäsi tärkeintä käännekohtaa.Saa avata enemmänki jos haluaa,mutta jos tämä kysymys menee liian henkilökohtaiseksi niin ei tarvi vastata."

Hmm... Tämä kysymys ei ollutkaan aivan helpoimmasta päästä, muutama tovi piti miettiä mitkä pääsis viiden suurimman joukkoon. Eikä kaikki oo ollu niitä onnellisia juttuja, mutta käännekohtia todellakin.

1. Läheisen ihmisen menettäminen -08

Mun tähänastisen elämäni pysäyttävin asia. Mikään ei oo koskaan tuntunut näin kamalalta, vaikka mäkin oon monenmoista elämäni aikana kokenut. Tää kokemus sai todellakin miettimään oman elämän tärkeysjärjestystä ja sitä, kuinka koskaan ei voi tietää, milloin näemme viimeisen kerran. Onneksi jäljelle jäi valtava määrä hyviä muistoja, vaikka ikävä tulee aina olemaan ♥ Särkynyttä sydäntä ei kuitenkaan voi koskaan saada täysin ehjäksi, mutta kaikilla meillä on säröjä, joiden kanssa täytyy vain oppia elämään. Tän menetyksen vuoksi muutin pois Tampereelta ja hetkeksi kotiin Kihniöön takaisin. Ikävöin myös muitakin läheisiäni. Näin joulun alla sytytän kynttilän myös edesmenneille mummuilleni, vaarilleni ja kummitädilleni ♥  

2. Seinäjoelle muutto ja terveydenhoitajakoulun aloittaminen -09

Pientä valonpilkahdusta elämässäni koin, kun muutin Seinäjoelle tammikuussa ja aloitin terkkarikoulun ja sain muuta ajateltavaa. Tukena ja turvana oli tuolloin Muru-vauva, jota ilman en olisi todellakaan pystynyt asumaan yksin. Samana vuonna ostin myös ensimmäisen asuntoni, joka on nykyäänkin mun omistuksessa.

3. Uuden rakkauden löytäminen -10 (T ♥)

Tän vuoden kesä oli paras pitkään aikaan. En vieläkään voi uskoa todeksi sitä, että ollaan T:n kanssa tavattu ja kuinka samanlaisia ajatuksia meillä oli elämästä heti alusta alkaen. Rakkauden kesä todellakin :) Ja jo seuraavana vuonna mä keräsin kimpsut ja kampsut ja muutin T:n luo tänne Lapualle :). 

4. Naimisiin meno -13

Nyt jo yli vuosi naimisissa ja voin rehellisesti sanoa, että päivääkään en vaihtais pois ♥ Näin hyvin kun olis asiat vielä parinkymmenenkin vuoden päästä, niin olisin äärettömän kiitollinen. Muistan vielä ajan, kun ajattelin, että mä en näin valtavaa onnea tuu varmaan koskaan kokemaan, mutta onneksi olin väärässä ♥

5. Ja viimeisenä, mutta ei tokikaan vähäisimpänä, masussa kasvava Inu -14 ♥

Mun ja T:n yhteisen elämän suurin asia, innolla ootetaan että mitä tulevaisuus meille tuo. Mulla on semmonen kutina, että tästä se elämä vasta alkaakin :) ♥...."Top 3 lempiruoat- juomat?" 

Nää kyllä vaihtelee mulla kausittain, mutta nyt nää tuntuu herkullisimmilta ;)

Ruuat:
1. Roskaruuat :P Esim. Kanakotzone, pizza, ruiskerroshampurilainen
2. Kanapasta
3. Tortillat

Mutta raskaaa olevan mieli muuttuu nopeeseen tahtiin, joku aika takaperin ton ekan paikan ois ehdottomasti saanut jauhelikastike ja perunat ;)

Juomat:
1. Vesi
2. Pepsimax
3. Punaviini (no nyt varsinki, ku sitä ei saa juoda :D)

Välillä on myös kauheita himotuksia maitoon ja piimään :D


"Mikä olisi toinen ammattisi, jos et jostain syystä voisi tehdä terkkarin/sh:n hommia?"

Aika paha! Monesti oon miettinyt koulutusjuttuja, toivoisin, että keksisin vielä jonkun toisen ammatin, minkä haluaisin lukea itselleni, mutta siihen en oo vielä saanut selkeää vastausta. Mitään toimisto/paperitöitä en haluaisi pelkästään tehdä, haluan olla ihmisten kanssa tekemisissä tai olla jollain tavalla ees osittain liikkuvassa työssä. Kätilön ammatti kiinnostaa, mutta en koe järkeväks lukea toista ammattikorkeakoulututkintoa, koska palkka pysyis tällä alalla aikalailla samana ja silti joutuisin käyttämään opiskeluun useamman vuoden elämästäni lisää. Yrittäjyyskin kiinnostaa yleisesti, mutta millä alalla, se on suuri arvoitus itellekin ;). Kiinteistönvälittäjän töistäkin voisin tykätä :D. 

"Jos pitäisi muuttaa ulkomaille, mihin kaupunkiin/maahan muuttaisit?"

Tällä hetkellä eniten kiinnostaa Lontoo tai Saksan isot kaupungit. Joku etelänkohdekin vois olla kiva, vaikka Dubai :). Mutta ensinnäkin ulkomailta pitäs löytyä töitä meille molemmille ja myös T:lla olla kiinnostusta muuttamiseen, jotta tämmönen vois toteutua. Mutta ihan ajatuksena kyllä ulkomaille muutto kiinnostaa, mutta ei loppuelämäksi :)

"5 asiaa mitä ottasit mukaan autiosaarelle?"

T:n, läppärin  :D, jonkun mahdollisimman pitkän kirjan; vaikka Diana Gabaldonilta, veneen ja bikinit :P

"Joulu vai juhannus?"

Useana vuonna mun synttärit osuu juhannukselle, mutta kyllä mä silti valitsen joulun mieluummin.


"Pöytäkone vai läppäri?"

Ei mitään väliä, meillä on tällä hetkellä läppäri. Mutta olennaista on se, että sen pitää aina olla pöydällä, en tykkää selata konetta esim. sohvalla istuen, niin että läppäri on sylissä.

"Kummat säilyttäisit, jos jommatkummat jouduttaisiin amputoimaan kokonaan, jalat vai kädet?"

Mä säilyttäisin kädet.


"Mansikka vai vadelma?"

Mansikka.

"Kumman ottaisit jos ois pakko, nenä-vai kulmakorun?"

Hmm.... Kulmakorun, se ois vähemmän tiellä :D

"Lempilaji?"

Lenkkeily.

"Montako lasta haluaisit? Minkämerkkiset vaunut aiotte ostaa? Tykkääkö teidän koirat lapsista? :)"

Mä oon aatellu tän lapsikysymyksen sillä lailla, että katotaan nyt ensin kuinka pärjätään tän yhden kanssa ja mietitään sitten paremmin asiaa ;). Mutta näin etukäteen ajateltuna joku 2-3 ois ok lukumäärä :).

Vaunuja en oo vielä kauheen paljon katellut, Firkon-merkkisiä oon miettinyt, mutta me ei olla käyty niitä vielä "koelykkimässä", joten ihan auki on, millaset meille lopulta tulee.

Meidän koirat tykkää kyllä lapsista, mutta ei valtavasta metelistä ja jatkuvasta juoksemisesta. Silmät saa olla selässäkin kun lasten kanssa ollaan tekemisissä, tiedän meidän koirien rajat, mitä ne kestää ja mitä ei. Onneksi me hankittiin joku aika sitten turvaportti vierashuoneen oveen, joten voidaan silloin kun on lapsiperheitä kylässä, niin laittaa koirat välillä "turvaan" portin taa, jos meno yltyy vallan villiksi :).

"Onko mitään asiaa mitä kadut elämässäsi?
Minkälaista toivot/kuvittelet elämäsi olevan 50-vuotiaana?"

Oikeastaan mä en kadu elämässäni mitään, kaikista virheistä ja mokistakin on aina oppinut jotain, kyllä kantapään kautta opittu tieto menee parhaiten aivoihin asti ;). 

Myönnän, että oon miettinyt elämääni jo aika pitkälle, mutta en sentäs aivan noin pitkälle ;). Hmm... Mä toivon, että 50-vuotiaana mulla on vihdoinkin se iso omakotitalo, ollaan edelleen T:n kanssa onnellisesti naimisissa, meillä olis lapsia, joilla olis jo ehkä omiakin lapsia ja, että jos mulla ei oo aiemmin ollut varaa panostaa ulkomaanreissuihin, niin nyt olis. Niin ja toivon mukaan mulla olis edes tuolloin jo vakituinen työ :P Ja luultavasti meillä olis tuolloinkin ainakin pari koiraa :).


1 kommentti:

  1. Olipas kiva tää kysymysjuttu! Mä ajattelin että mä en nyt kysy mitää tällä kertaa, kun tiedän jo aika monta juttua :D:D Tosin en kaikkia sun lempiruokia tms. ;) Mutta oli mielenkiintosia juttuja nämä!

    VastaaPoista