2.12.2014

Vauvamasua ja muuta hömpötystä

Eka viikko töissä on ohitse ja toinen jo kovassa vauhdissa. Oon aivan into piukeena ottanut verikokeita ja laittanut uusia kanyyleja, kun en tiedä kuinka kauan samaa "huvia" on tiedossa. Vielä en siis oo saanut ratkastua alkuvuoden työkuvioita, mutta mä toivon, että jostain kivasta paikasta töitä vielä löytyisi. Olis meinaan mun elämän eka kerta, kun haen työttömyyskorvauksia, jos niitä töitä ei ala löytymään! Peukkuja saa siis edelleen pitää pystyssä!

Raskauden suhteen on kaikki hyvin. Nyt ollaan raskauden puolivälissä ja mun kauan odottama mahankasvatusprojekti alkaa jo näkymään :)


Mutta aika paljon on merkitystä sillä, mitkä vaatteet on päällä. Tää ylläoleva punainen paita oikeen korostaa muotoja, mutta sit täs alla olevas kuvas, maha on puolet pienemmän näkönen vaikka hyvin lähekkäin kuvat otettukin.


Tuon kokonen se oikeasti on :)


Ja just, kun viime viikolla töissä sanoin, että olis mukavaa, kun potkut tuntuis vähän lujempaa ja useammin, niin oikeestaan samantien alko potkuihin tulla voimaa :) Ihan huippua, että myös T on saanut tuntea ekat potkut ♥ By the way, muistaako kukaan, että koska se istukan paikka tsekataan? Rakenneultras? Vai vasta myöhemmin? Mua kovasti kiinnostas tietää, että missä se on... Varmaan netistä löytys tieto, mutta en nyt just jaksa googlettaa :P

Viikonloppuna meillä oli monenmoista kivaa ohjelmaa. Perjantaina illalla oli T:n työpaikan pikkujoulut, joihin mäkin pääsin osallistumaan. Käytiin syömässä jouluruokaa ja nähtiin lapualaisen teatterin esitys, sai ainakin nauraa :) Harmi, että meille tuli niin kiire lähteä pikkujouluihin, etten ehtiny illan lookista ottamaan kuvaa. Lauantai menikin joululahjaostoksilla ja hyviä juttuja löytyi :) Mä kyllä hairahduin ostaan vauvallekin vaatteita, vaikka oon vannottanu itteeni että sitten tammikuun alesta vasta ;) Mutta kattokaa nyt, onhan nää niin söpöjä ♥


Sunnuntaina saatiin pikkusia kyläilijöitä, joiden kanssa leivottiin pipareita :) Ja suurinosa pipareista annettiin lasten joukkoon kotiin mukaan, vaikka yhteistuumin todettiin, että se taikina on kyllä parempaa kun valmiit piparit ;). Ootteko samaa mieltä?


Mikähän tossa T:n voimapyörässä lapsia kiehtoo, kun kaikki sen aina käy hakemas leikkeihinsä olkkarin nurkasta :P


Kohta mun pitääkin alkaa valmistautuun aikaiseen iltavuoroon, tää vuorotyö on vaan niin mun juttu tällä hetkellä. Arkivapaat on niin tärkeitä, että kyllä sitä nyt muutamana viikonloppuna on sit töissäkin mielellään. Ja mikä tärkeintä, iltavuorossa saa nukkua pitkään! Yötöitä en kyllä haluaisi tehdä, mutta niitä mun ei onneksi tarvitsekaan.

Sit on tietty ihan eri juttu, kun on niitä lapsia niin varmasti haluaa illat viettää kotona, mutta sinne on vielä aika pitkä matka, joten nyt vaan nautitaan näistä vuorotyön eduista :)

2 kommenttia:

 1. Kyllä rakenneultras ainaki katotaan istukan sijainti!Ja varmaan lääkärineuvolassaki, jos lääkäri vaan ultraa.

  t.k.l-m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä tietää, meillä onki rakenneultra aika pian :)

   Poista