4.1.2015

Alennusmyynneillä ja ressinpoikasta...

Viikonloppu alkaa pikkuhiljaa tekemään loppuaan ja se toisenlainen arki koittaa mulla. Oon ollu viimeset pari päivää niin ailahtelevaisella tuulella, kun en oikein tiedä, mitä odottaa tulevalta työpaikalta. Olis ny jo se eka työpäivä ohi, ni ei tarvis enää stressata! Vaikka en ees tiä mitä stressaan, kun uskon, että se työ on sellasta minkä kyllä pääpiirteissään hallitsen. Ehkä se onki siinä, että ei oo enää tutut paikat ja tavat ja kaiken uuden omaksumiseen menee enemmän aikaa ja vaivaa. Tänään päätä on yritetty tuulettaa niin salilla kuin lenkkipolulla, toivotaan että ne ainakin auttaa siihen, että nukkusin ens yönä. Ettei käy niinkun pe-la välisenä yönä, että meikäläinen herää pirteänä kun peipponen klo 5 ja saa uudestaan nukahdettua vasta klo 7, kun on tajunnut käydä välillä syömässä pari mandariinia :P Minähän en vapaapäivänä suostu nousemaan sängystä vielä noin aikasin ;).

Mutta jotain kivaakin :). Eilen käytiin T:n kanssa tuhlaamassa kaupoilla kummankin joululahjaksi saamia lahjakortteja ja kivasti löydettiinkin puuttuvia tavaroita :). Mä en oikeestaan nauti kaupoilla käymisestä, enkä varsinkaan alennusmyyntien aikaan, mutta eilinen meni aika kivuttomasti, vaikka aikaa vierähtikin useampi tunti. Mun mielestä on paljon helpompaa vertailla tuotteita netissä ja tilatakin sen kautta. Mutta sitten ei toki pääse sovittamaan etukäteen. Sama juttu ruokakaupassa käymisen kanssa, jos olis olemassa palvelu, että ruuat sais ilman toimituskuluja omalle ovelle, niin mä käyttäsin sellasta palvelua vallan! Mutta taitaa mennä vielä tovi jos toinenkin, että sellanen palvelu tänne periferiaan asti tulis ;). Onneks T ei ärsyynny yhtään niin paljon ruokakaupas käymisestä kun minä, niin mun ei tarvi niin usein käydäkään siellä.

Mutta niistä ostoksista :) Löysin Inulle vaikka ja mitä kivaa, muutamasta jutusta voin laittaa kuvankin tänne, kun näissä on neutraalit värit :)

Nää oli mun mielestä niin söpöjä! ♥ Tottahan meillä pitää ainakin yhdet koira-aiheiset yökkärit olla ja toi oikeanpuolimmainen oli niin ihana (ja vielä alessa!) että pakkohan se oli poimia joukkoon :) Se onkin sit ens syksyä varten vasta, kun toivon mukaan tänä vuonna on sen verran lämpöset kelit, että tämmösiä ei tarvita (!!) Siinä oli siis semmonen pehmonen pörrövuori :) Ai, että mä haluaisin itelleni samanlaisen :P


Ja pitihän mun nyt alesta yks kirjakin jo hankkia :P Lastenkirjoja meillä on kyllä ennestäänkin jo jonkun verran, mun vanhoja siis :)


Lisäks ostin lisää bodyja, sukkia, kuolalappuja (mikä sen hieno nimi on?!:D) ja puolipotkareita.

Omiakin lahjakortteja sain osan käytettyä, tämmöset löyty H&M:stä.


Mama-malliston pitkä neulepaita, ihan tavallinen neuletakki ja uus pipo.

Ja cittarista hain sen suoristusraudan, pysyin tutussa ja turvallisessa merkissä... Vaikka en suoristusrautaa joka päivä käytäkään, niin kyllä tuli heti orpo olo, kun edellinen hajos! Nyt saan taas pörrön ojennukseen :)


Ootteko te käyneet alennusmyynneillä ja tehneet sieltä hyviä löytöjä?:)

Mulla on ollu muuten koko vlopun kauhea makeanhimo... Koko ajan oisin naalimassa jotain hyvää! Pieniä vierotusoireita näköjään pyhien jäljiltä... Ja kun kotiin ei olla nyt pariin päivään tarkotuksella ostettu mitään hyvää, niin johan meinaa tihkasta :D Eilisellä shoppailureissulla taisin kyllä juoda kermavaahtokaakaon ja syödä voinsilmäpullan, mutta noh... Tänään yritetään rauhottaa tilannetta tekemällä iltapalaksi baananilättyjä, kun jotain makeaa on PAKKO saada :P Oon näitä ennenkin täällä mainostanut, mutta esim. täältä löytyy resepti http://blogit.hs.fi/kauhaajarakkautta/2013/04/02/kahden-raaka-aineen-ihmepannarit-ja-yhden-raaka-aineen-ihmepehmis/comment-page-2/
Eli banaania ja kananmunaa tehosekottimeen ja pannulle :)

Kohta saunaan ja sit sen iltapalan kimppuun ja seuraavaa aamua varten saakin laittaa kellon herättämään 4.40! Zzzz.... Mitäs käyn niin hitaalla aamusin, ettei 5 minuutin pikalähdöt töihin tuu kuuloonkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti