5.1.2015

Eka työpäivä, check!

Tänään sai taas todeta, kuten miljoona kertaa aiemminkin, että uusien juttujen kokemista on ihan turha stressata etukäteen, kaikki menee kuitenkin hyvin. Ja niin meni tälläkin kertaa. Koko yön tein kylläkin unissani töitä ja heräsin juuri ennen kellonsoittoa, mutta eiköhän se jää nyt tähän yhteen yöhön. Työ oli ihan simppeliä, ainoastaan tavarat ja talon tavat on hieman vielä hakusessa, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa.

Ikäväkseni huomasin, että työ on just niin fyysistä kuin muistelinkin. Vatsa oli tiellä sängyn päälle kurkotellessa ja selkä ei tykännyt kovin hyvää nosteluista, joita tuolla on aika paljon. Ja kun ergonomiakin on vähän vielä hakusessa, niin ei tuu kaikkea tehtyä ees parhaassa asennossa. Mutta aika näyttää, kuinka mun kroppa kestää tuollaista työtä. Edelleenkin oon sitä mieltä, että toi ei oo mun paikka, mutta paremman puutteessa tätä on nyt tehtävä!

Onneksi tälle viikkoa on tiedossa muutakin kuin vaan töitä, huomenna saadaan olla T:n kanssa yhdessä vapaalla ja kivaa kyläilyäkin on luvassa :)

Kuinka teidän viikko on lähtenyt käyntiin?:)

5 kommenttia:

 1. Olet siis teksistä päätellen lh? :) Täällä kohta 23 vuotias lähihoitaja, 03/15 LA. :)
  Itse työskentelin raskauden aikana kotihoidossa jossa ei onneksi työ ole fyysisesti raskasta kun asiakkaat hyväkuntoisia. Tuon jälkeen tein pk:lla lasten parissa sijaisuuksia. Olen nyt ollut työttömänä ja äippäloma alkaakin 9.2 :)
  Jään seuraamaan sun blogia!
  Täältä meidän perheestä löytyy mun lisäksi mies ja koiraneiti Taika :)
  www.maaliskuununelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, koko va saasa lisää lukijoita joilla on samoilla nurkilla la :). Mä oon ammatiltani terveydenhoitaja, just tällä hetkellä teen sh-sijaisuutta. Kotihoidossa oliskin sopivaa työtä raskaana olevalle, mutta täällä päin ei ole juuri nyt tarjolla sijaisuutta sillä puolella. Kiva jäädä lukemaan myös sun blogia :)

   Poista
  2. Aivan :) Hoitoalalla kuitenkin :) No jospa jaksaisit tehdä työtä, mutta omaa kroppaa kannattaa kuunnella. Se kyllä alkaa ilmoitella jos alkaa mennä liian rankaksi ja sitä pitää ihan hyvällä omatunnolla kuunnella eikä väkipakolla olla.
   Mulla stopiksi kh:ssa tuli vaan se että suurin osa käyntipaikoista oli sellaisia missä asiakas poltti kotona sisällä tupakkaa ja pahimmassa tapauksessa koko asunto oli tupakkausvan peitossa. Entisenä tupakoijana aloin kokea niin paljon syyllisyyttä siitä miksi pienen altistan tietentahtoen tupakansaasteelle ja aina niissä paikoissa aloin mahassa tuntemaan mykellystä, eli vauva reagoi hengittämälleni saasteelle.
   Esimiehelle sitten asian tiimoilta julkaisin uutisen ja pyysin siirtoa muualle, mutta se ei järjestynyt. Sit sopivasti loppuikin määrä-aikainen työsopimus ja esimies teki fiksusti ja ei jatkanut sopparia enää (ei tarvinnut katsos syytä mitään sille miksi ei jatka kun olin määrä-aikaisena).. Noh, ehtiihän noita töitä tehdä myöhemminkin.

   Poista
  3. Joo hoitoalalla siis :). Tottakai pitää oman voinnin mukaan mennä töissä, mutta toistaseksi mun vointi on sallinnut kaikennäköset työt tuolla vuodeosastolla tai ei ainakaan oo tullut vatsaan tuntemuksia. Selän kanssa saakin sitten miettiä kuinka käy, mutta tilanteen mukaan pitää sit edetä. Ja noi sisällä tupakoimisjutut on kyllä niin peestä! Kaikki vaatteetkin haisee sen jälkeen ihan kauheelle :( Mutta tosi tympeesti sulla käynyt työsopparin kanssa, kannattaa aina tollasis epäselvis tilanteis olla luottamusmieheen yhteydessä jos vähänkin epäilyttää, että menikö se sopimusasia oikein.... Raskauden takia kyllä työnantajapuolet kikkailee, ettei vaan tarvis töitä antaa/sopimusta jatkaa....!

   Poista
 2. Puhelin taas korjaillut tekstiä, siis tosi kiva saada uusia lukijoita :)

  VastaaPoista