21.1.2015

Kiirettä, lapsenvahtikeikkaa ja yks tärkee pakkaus

Viimeksi kun kirjoittelin tänne viime viikolla, niin vietin viikon ainutta vapaapäivää ja nytkin on taas yhden päivän huilitauko ennen loppuviikon töitä, puuh. Oon ollut niin poikki töistä viimeset pari viikkoa ettei oo tosikaan. Noin kiireinen ja fyysisesti rasittava työ ei oo kyllä alkuunkaan mua varten, eikä työnlaatu kiireen vuoksi vastaa mun arvomaailmaani ollenkaan, mutta sitä "hupia" ei nyt onneksi ookaan enää montaa päivää tiedossa. Kroppakin alkaa laittamaan sen verran vastaan tätä nykystä tahtia, että jo onkin aika rauhoittua. Huomenna on onneksi pitkästä aikaa neuvolaan aika, joten täytyy siellä mainita tän hetken oloista, että tietää tarviiko murehtia vai ei. Sen verran haipakkaa menoa ollut nyt, että kotona oon oikeestaan käynyt vaan nukkumassa, niin ihmekös tuo, että olo on sen kaltainenkin.Viikonloppuna meillä oli töiden lisäksi jotain piristävääkin ohjelmaa, sillä päästiin pitkästä aikaa lapsenvahdiksi mun sukulaispojille ja kylläpäs meillä oli hauskaa :) Tää tais olla vlopun ainoo hetki, kun mäkin ehdin istua hetken sohvalla, että niin rankka keikka oli ;)


Alkuviikosta saimme ihanan yllätyspaketin, kun äitiyspakkaus saapui :) Tosi kivoja ja hyödyllisiä juttuja oli paljon, muutaman vaatteen kuosi mua ei miellyttänyt, mutta suurinosa tulee kyllä käyttöön, ihan loistavaa, että me saadaan Suomessa tämmönen avustus!

Pikkuhiljaa pitäs alkaa katteleen niitä isojakin juttuja, kuten vaunuja, hoitopöytää, pinnasänkyä, turvakaukaloa... Luultavasti mullakin meno ens viikolla rauhottuu, joten toivon mukaan ehditään sitten panostaa näihinkin juttuihin. Se oliskin eri asia, jos tää "vauvaprojekti" ois meidän ainut projekti tälle kevättä, mutta kun muutkin jutut painaa päälle, niin sitten meinaa tulla väkisinkin kiirettä. Mutta niistä muista projekteista sitten myöhemmin lisää.... Mä jo tässä yks ilta rupesin sitäkin stressaan, että voi kauhee, jos tää tenava päättääkin syntyä reilusti etuajassa, niin T joutuu yksin ostaan kaikki turvakaukaloista lähtien :D... Että jep, ehkä me nyt sit tosissaan aletaan kattelemaan näitä ettei tuu kiire! :P

Tänään oon luukuttanut Aviciin The Nights- biisiä ♥ https://www.youtube.com/watch?v=UtF6Jej8yb4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti