14.1.2015

Tulppaaneja ja herkkuhetkiä

Mä vietän täällä viikon ainutta vapaapäivää (sanonko muuten mihin tämmöset yhen päivän vapaat sais mun mielestä tunkea....) ja yritän ees jotenki palautua töistä ennen huomista. Eli lepäämiseks on aika pitkälti mennyt, kauppareissua ja koirien lenkitystä lukuunottamatta. Uunissa kypsyy hirvestä tehty karjalanpaisti (slurps) ja loppuillan saankin viettää T:n kainalossa kun sekin vihdoinkin saapuu töistä kotiin.

Piristin itteeni ja ostin tän vuoden ekat tulppaanit! Ai, että ne on ihania ♥ Näistä tulee niin keväinen fiilis :) Täällä odotetaan kevättä kyllä monestakin syystä ja varsinkin sitä huhtikuuta ♥ Menispä tää lopputalvi nopeasti!


Tää alkuvuoden työtilanne on muuttunut jo niin tsiljoonaan kertaan, että oon jo ihan pihalla kuinka moneen paikkaan oon hakenut töihin. Nyt ei näytä kovin hyvältä, mutta katsotaan nyt vielä. Oon jo mielestäni soitellut kaikkiin semmosiin paikkoihin missä voisin kuvitella jaksavani työskennellä (eikä niitä huonojakaan vaihtoehtoja oo tällä hetkellä oikein tarjolla). Oisin kyllä tosi mielelläni ihan kotonakin vaan, mutta kun se raha ei edelleenkään kasva puissa. Onneks mä kuulun Tehyyn, joten en ihan puille paljaille jäisi. Mua ei oo kyllä luotu tämmöseen epävarmuuteen, meinaan repiä pelihousuni, kun en tiedä missä oon esim. ens kuussa :D. Kai tällä kaikella on tarkoituksensa, mutta kyllä se tarkoitus olis tosi kiva tietää jo etukäteen ;).

Asiasta keppihevoseen, oon luukuttanut tätä biisiä koko päivän, ai että, kun mahtavan energinen meininki, jos tosta biisistä ois tarttunu muhunki vähä energiaa kun n. 100 kertaa oon sen kuunnellu ;)
G.R.L:n Ugly heart https://www.youtube.com/watch?v=BxRQNO8vg2Y Toi musiikkivideokin on jotenkin niin hyvä :D

Eilen käytiin T:n kanssa onnittelemassa yhtä 1-vuotiasta synttärisankaria ja päästiin syömään juhlien rääppijäisiä vähän turhankin paljon... Mutta oli kyllä ihania herkkuja :) Ilta meni kyllä liian nopeasti hyvässä seurassa ja kotona olin jo niin poikki, että sain painella suihkun kautta suoraan nukkumaan. Silti koen, että ystävien näkeminen on aina piristävää, ihan sama vaikka töissä olis ollut kiirettä ja väsymys painaa päälle. Ilman ystäviä tää elämä kun olis aika tylsää ♥

Mutta nyt kipin kapin syömään, kivaa keskiviikkoiltaa teille :)

Peilin edessä ihmettelemässä, että missä se masu on ;)....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti