2.1.2015

Uusia tuulia työrintamalla

Kuten tuossa aiemmassa postauksessa mainitsin, niin mulla on aika erilaiset kuviot alkamassa tässä vuoden alussa. Mulla nimittäin loppu pitkäaikainen sijaisuus ja kuten oon aiemmin kirjoitellutkin, niin oon ettinyt jo useamman viikon töitä huonoilla tuloksilla. Oon siis hakenut sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan töitä, mutta alkuvuodesta on sijaisuuksia äärimmäisen huonosti tarjolla. Asiaa ei auta yhtään se, että oon raskaana. Tuntuu, että se lasketaan töitä hakiessa suureksikin sairaudeksi.... Ja se, että en tässä tilanteessa aio tehdä yövuoroja, en tuhlata rahojani yli puolen tunnin työmatkoihin enkä tehä mitään sellaisia töitä, jotka on mulle tällä hetkellä fyysisesti liian rankkoja, niin onhan niitä haasteita hakuprosessissa ollut. Mutta vihdoin ja viimein mulla tärppäs. Joistain kriteereistä jouduin kyllä luopumaan. Oon nyt siis saanut oikein kolmeksi viikoksi töitä eräältä vuodeosastolta. Yövuoroja en onneksi joudu tekemään ja työmatkakin pysyy siinä tutussa puolessa tunnissa, mutta työn fyysisyyden tuun näkemään sitten käytännössä. Oon yrittänyt tehdä melkoista päänsisäistä asennemuutosta tässä viime päivät, sillä mulla ei oo kovin hyviä kokemuksia opiskeluajoilta vuodeosastotyöstä. Ootan siis ensimmäistä työpäivää melko ristiriitaisin fiiliksin, mutta mä toivon, että työpaikan henki ois pikkusen parempi kuin aiempina vuosina ja, että pärjäisin vuodepesuissa jne. muissa fyysisissä töissä ilman ongelmia. Toivon mukaan tällä kaikella on tarkoituksensa, vaikka en sitä vielä tiedäkään! Niin joo ja tässä nykyisessä väsymystilassa on tosi mielenkiintosta nähdä, kuinka selviän aamuvuoroista, jotka alkaa tulevassa työssä aiemmin kun mun entisessä työpaikassa :P Luulen, että tammikuu menee siis suoraan sanottuna töissä käyden ja päikkäreitä nukkuessa! Onneksi niille harvoille vapaapäiville on jo monenlaista kivaa tiedossa, jotta ei nyt menis alkuvuosi ihan pelkästään töitä tehdessä. Ens viikolla saatte sit kuulla fiiliksiä uuden työn alottamisen jälkeen, pitäkää mulle peukkuja :P

Mutta sitten ihan toisenlaista asiaa :). Tein eilen inventaariota siitä, millasia lastenvaatteita meillä jo on ja mitä pitäisi vielä hankkia. Ollaan siis ostettu jonkin verran itse vaatteita ja sain lähipiiristä valtavan kasan vaatteita, joten sen vuoksi meillä on jo aika hyvä tilanne. Ja kaikki tähän mennessä saadut vaatteet on neutraaleja väritykseltään, joten sopii kummalle sukupuolelle vaan ja ajatellen jo seuraavaa lasta, tää onkin ihan hyvä juttu :). Eipä tarvi sit ens kerralla alottaa shoppailurumbaa ihan alusta! (Jos siis meille tän ekan jälkeen muita lapsia siunaantuu!)


Koirat taas siellä missä tapahtuu... Mutta oli kyllä oikein hyvä juttu kattoa nyt mitä meillä jo on, kun tässä sen parhaiten huomas, että joitain juttuja oli kertynyt jo ihan hyvin, kun sitten esim. jostain koosta saatto puuttua yökkärit tai potkuhousut kokonaan. Huomenna ollaan menossa käyttämään mun ja T:n joululahjaksi saamia lahjakortteja kaupoille niin samalla aateltiin kattella näitä puuttuvia vaatteitakin. Niin joo ja pitäs sekin ottaa jo huomioon, että mitä juttuja sieltä äitiyspakkauksesta saadaan. Pikkuhiljaa pitäs myös ryhdistäytyä vaunujen ja turvakaukalon ettimisen suhteen, voi vitsit, että niissäkin on niin ziljoonaa ominaisuutta ja pitäs jo etukäteen tietää esim. se että millasiin tilanteisiin ja olosuhteisiin vaunujen pitäs sopia. On tää lasten hankkiminen semmosta välineurheilua :P

Huomiselta kauppareissulta pitäs löytää myös uusi suoristinrauta, kun edellinen hajos käsiin. Johan se palvelikin uskollisesti useamman vuoden ja oisin halunnutkin ostaa samanlaisen tilalle, mutta se on jo sen verran vanha malli, että sitä ei ole enää saatavilla. Remington se oli merkiltään. Oisko jollakulla vinkata jotain hyvää ja EDULLISTA suoristinta? Plussaa siitä, jos se lämpenee nopeasti ja lämpötilat saa tarpeeks kuumalle, jotta tää munki pörrö saadaan suoraks ;).

Mutta oikein kivaa vuoden ensimmäistä viikonloppua teille kaikille!:)

2 kommenttia:

  1. Pitikin tässä laittaa sulle viestiä, että onko löytynyt töitä! Täytyy kuitenkin varmaan sanoa että hieno juttu, onneksi olkoon, vaikket niin innoissasi vielä olekaan :) Toivottavasti olis positiivinen yllätys ja työ sujuis hyvin! Onko se sulle tuttu osasto vai joku ihan uusi? Aikasemmat aamuherätykset ei ainakaan kyllä oo plussapuoli (-.-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, onhan se positiivista ettei ainakaan vielä oo tarvinnu liiton rahalle jäädä. Siihen ne positiiviset puolet sit loppuukin :P Toi osasto on mulle tuttu harjottelun kautta vuodelta -09, mutta siellä on tapahtunu isojakin muutoksia sen jälkeen potilasmateriaalissa ja työntekijöissä. Sieltä on siis toi mun asennekin peräsin... Mutta ens viikolla sen nyt sit näkee, onko asiat kuinka muuttunu niiltä ajoilta!

      Poista