30.1.2015

Vierashuone ja pussilakanoita

Tää päivä on lähtenyt poikkeuksellisen reippaasti käyntiin, kun oon siivonnut täällä jo useamman tunnin (ja trust me, semmosta innostusta täällä ei nähdä kovin usein ;)). Yökin meni tosi hyvin, nyt ei puuduttanut käsiä yhtään :). Hyvillä mielin siis kohti viikonloppua :). Huomenna me startataankin auton nokka kohti Raumaa! Mennään kyläilemään meidän ystäväpariskunnan luokse, joihin tutustuttiin pari vuotta takaperin häämatkalla Kreikassa :). Kiva viikonloppu siis tiedossa, kuulemma ollaan menossa ainakin ravintolaan syömään, kelpaa mulle ;).

Tällä pariskunnalla on pikkuinen Hermanni-pupu, joten meidän riivinraudat saa jäädä kotiin, ettei ne aiheuta liikaa sydämentykytyksiä pupulle :D mutta onneksi meille on tulossa talovahdit tänne, jotka saa samalla viihdyttää meidän riiviöitä ;). Luulen, että rapsutuksia ja lenkkiä on siis tiedossa, eipä nää meidän hurtat muuta tunnu kaipaavankaan ;). Oon niin kiitollinen siitä, että saadaan tänne koirahoitajat, kun se on kuiteski ensimmäinen juttu, mikä meidän pitää aina sopia, ennenkuin voi päättää pääseekö reissuun. Kun joka paikkaan ei koiriakaan voi ottaa mukaan.

Tuossa, kun petasin sänkyä jo valmiiksi talovahdeille, niin tulin taas kauhistelleeksi kuinka kulahtaneita meidän kaikki yhden hengen petivaatteet on! Viime vuosina on tullut osteltua vaan parivuoteen lakanoita ja tuplaleveitä pussilakanoita meidän omaan sänkyyn ja nää muut petivaatteet on jääny ihan retuperälle... Sen johdosta aloinkin haaveilemaan uusista petivaatteista myös tähän meidän vieraspetiin. Jotexin sivuja oon muutenkin plarannut viime päivinä, kun oon tuijotellut kevätverhoja ja kaikkia ihania pöytäliinoja, joten sinnehän mä taas tälläkin kertaa suuntasin.
Oon muuten hurahtanut ihan täysillä kaikkeen tähtikuvioiseen, tää pussilakana meiltä löytyy tummansinisenä, mutta vieraspetiin tää vois sopia vaikka tämmösenä vaaleana?Tästäkin mä tykkäsin :)


Mutta saas nyt nähdä, mahtuuko tämmöset jutut tän kevään tiukkaan budjettiin (samaten ku ne kevätverhot ja pöytäliinat :P) mutta mä tykkään haaveilla, vaikken niitä heti saiskaan....

Jatkossakin meidän vierashuone tulee pysymään vierashuoneena, meillä ei oo vielä tarvetta lastenhuoneelle ja tää palvelee paremmin tässä tarkoituksessa. Haluan, että meidän yökyläläisillä on hyvä nukkumapaikka ja omaakin rauhaa, sen takia tykkään panostaa myös tähän puoleen. Meillä kuiteskin käy yökyläläisiä kohtalaisen usein, joten tälle huoneelle on tullut käyttöäkin. Jos mulla ois rahaa pikkusen liikaa :P niin hankkisin meidän vierashuoneeseenkin oikean sängyn enkä vaan vuodesohvaa ja lisäks panostasin myös vieraspeittoihin- ja tyynyihin enemmän. Ja jos mulla olis vielä enemmän sitä rahaa liikaa, niin jos me asuttas omakotitalossa, niin ois aika luksusta, jos meillä olis vierashuoneen yhteydessä myös oma vessa ja suihku :). Tulispa vieraita useammin kylään, kun kaikki olis tehty mahdollisimman mukavaksi :) Haaveilua, haaveilua...

Siinä pari kuvaa meidän vierashuoneesta, älkää huomioiko tota sekasotkukirjahyllyä :P
Kuulemma tässä vuodesohvassa on ollut hyvä nukkuakin ja sitä ominaisuutta me korostettiinkin, kun pari vuotta sitten tää sohva ostettiin. Kurkkasin Askon nettisivuille, niin siellä on edelleenkin tää vuodesohva myynnissä, jos teistä joku kaipaa hyvää vuodesohvaa :) Wave-vuodesohva nimeltään https://www.asko.fi/vuodesohvat/asko-collection-vuodesohvat/12788/wave-vuodesohva

Ja on vielä tosi helppo vaihtaa vuoteeksi, kun tuosta vaan lasketaan selkänoja alas :) Samaa sävyä tuolta ei näköjään enää löydy, kun meillä on sellainen tummanharmaa.

Mutta nyt mä jatkan siivousurakkaa täällä ja huomenna pidetään hauskaa :) Kivaa viikonloppua teille kaikille!:)


4 kommenttia:

 1. Toi tähtikuvio vaan toimii niin hyvin! Mä just uudistin meidän lakanavarastot kun Hemtexillä oli lakanoita -50% ja siitä vielä puolet pois!! Ei siis jääny mitään hintaa lakanoilla :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähdet toimii kyllä melkeen joka paikassa :D Pitääpäs kurkata sinne Hemtexin puolellekin, jos vielä ois tarjouksia jäljellä...!:)

   Poista
 2. Samanmoisia haaveita täälläkin vaikkei koko vierashuonetta viä ookkaa! Ois niihin kiva panostaa niin vieraillekki jää pehmonen mieli visiitin jälkeen ;) Ja itte ainakin arvostaa pehmosia ja laadukkaita petivaatteita niin ei vieraille viitti mitään vanhoja kovia rupusia laittaa.. Joku lottovoitto ois ihan tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmonen mieli on tärkeä :P Sitä lottovoittoa odotellessa...

   Poista