19.2.2015

Pintaremonttiaikeita ja kuumottava leffa

Yks tän kevään projekteista, jota oon suunnitellut jo jonkun aikaa, on mun sijotuskämpän pintaremontti. Oon siis ite asunut tuossa asunnossa pari vuotta ja sen jälkeen se on ollut vuokrauskäytössä, kun mä muutin Lapualle. Nyt mulla on vuokralaiset vaihtumassa, joten on sopiva ajankohta toteuttaa tää remppa. Aikamoista säpinää siis tiedossa kuun vaihteessa, kun remppa pääsee vauhtiin! Ja arvatkaa vaan, ku on tämmösestä ressi-erkistä kyse, että onko tätä aihetta pohdittu öisinkin... Sanotaanko vaikka näin, että nyt ei liikuta meikäläisten vahvimmalla osaamisalueella, mutta onneksi meille on tulossa reippaita apukäsiä, joten paniikkia ei pitäisi syntyä ;). Tekee ihan hyvää välillä heittäytyä asioihin, joista ei etukäteen tiedä mitään :D. Oon mä kyllä netin kautta opiskellut tapetoinnista ja maalauksesta ja udellut tutuilta vinkkejä tän toteutukseen, joten jotain haisua jo on :) Ens viikolla pitäs mennä tapetti- ja maalikaupoille ja hankkia kaikki oheiskamat mitä tullaan tarvitsemaan. Voin kyllä nyt jo sanoa, että kun tää projekti on ohi, niin saan huokasta helpotuksesta :P Jos teitä kiinnostaa, niin voin ottaa tuolta asunnosta sitten ennen ja jälkeen kuvat :)
Ja jos mun blogia lukee joku pintaremonttiguru, niin kaikki vinkit otetaan tässä vaiheessa kyllä vastaan! Mä teen mieluummin heti ekalla kerralla kaiken hyvin, kuin kantapään kautta korjaillen!

Sain tänään jonkun ihmeen virtapiikin joko auringosta, loistavasta lounaasta tai hyvin nukutusta yöstä johtuen, mutta sain vihdoin tehtyä viikkosiivouksen, jota oon siirtänyt ainakin pari päivää. Pesin jopa keittiönkaappien ovet (ai kauhee tota auringonvaloa, ku kaikki p***a näkyy niin hyvin!) jota ei kyllä tapahdu kauheen usein.... Siivotessa luukutin Stigin Roy Orbison biisiä, aivan sikahyvä :D Kuuntelehan tästä, jos et vielä oo tätä kuullut! Ja minä viaton tyttönen luulin ensin kun tätä ekoja kertoja kuuntelin radiosta, että tässä lauletaan rekalla ajamisesta :P... Musavideos olikin näköjään taksi ;)
https://www.youtube.com/watch?v=OdkWwgTEqag

Toinen -ihan toisenlainen- biisi mitä oon tänään kuunnellut on aivan ihana Ellie Gouldingin Love me like you do https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo
Musavideossa vilahtaakin pätkiä leffasta, jossa tää biisi on mukana soundtrackissä. Eli se kuumottava Fifty Shades of Grey! Tässä on leffan traileri, jos joku ei vielä tiedä, mistä leffasta mä oikeen puhun ;) https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA

Leffahan perustuu kolmiosaiseen kirjasarjaan. Muistelin, että oon lukenut tän ekan osan jossain ulkomaanreissulla, oisko ollu Thaimaassa? Ja mikäs sen parempaa reissulukemista on henuhenureissulle :P Ihanan kevyttä hömppää "pikkusen" ronskilla otteella :P Tykkäsin tästä kirjasarjasta, oikeen aivot narikkaan tasoa :P Itseasias luen nyt tota ekaa osaa uudestaan, jotenkin keskellä tätä harmaata alkuvuotta tää kirja ei "sytytä" aivan samalla lailla ku uima-altaan reunalla luettuna, mutta on edelleen äärettömän mielenkiintoinen :P Sen vuoksi ootan ku tulisilla hiilillä, että pääsisin jo näkemään tuon leffan! Ootteko te nähny, mitä tykkäsitte?! Ainakin tossa trailerissa Christian/Jamie Dornan näyttää Erittäin Hyvältä, noi silmät, lääh :D....
Mitäs te muut tykkäätte?;)Semmosia mietteitä näin torstai-illan ratoksi ;) Kivaa iltaa teille!:)

2 kommenttia:

  1. Aika paljon on kritiikkiä k.o leffasta kuulunu, lähinnä sellasta että se on tosi tylsä ja pitkäveteinen verrattuna kirjoihin. Mä taas ajattelin et olisko se leffa nyt hyvä kun en noihin kirjoihin niinkään syttyny (oon kyllä muutenki huono lukemaan mitää pitkää...) Kattoa se kumminki pitää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei ois tylsä! Radios kuulin, niin kehuttiin että on ainakin hyvät musat valittu :) Vähän ristiriitaset fiilikset kas, mutta pakkohan se on nähä jokatapaukses ;)

      Poista