25.2.2015

Remonttitohinoita ja tynnyrissä saunomista

Täällä alkaa pikkuhiljaa nurkat täyttymään maalipurkeista, pensseleistä ja kaikesta oheistavarasta, mitä pintaremontin tekemisessä tarvitaan. Aamulla käytiin katsomassa tapettivalikoimaa ja illalla ois tarkotus mennä katsomaan vielä lisää. Uskon, että päivän päätteeksi meillä on jo tapetit valittuna :) Tai niin mä haluan ainakin uskoa :P Viikonloppuna sitten alkaa varsinainen remppahomma, joten aika toiminnallisia päiviä tiedossa.

Onneksi ehdittiin viime viikonloppuna ottamaan myös rennosti :). Oltiin nimittäin mun vanhempien kotona paljuttelemassa ja saunomassa tynnyrisaunassa, jossa tulee aina niin ihanan kosteat löylyt :) Koiratkin nautti, kun sai olla vapaana pihassa ja lenkilläkin :) Kyllä sitä maaseudun rauhaa aina välillä kaipaa, kun täällä meilläpäin on niin vähän paikkoja missä uskaltaa koiria pitää irti. Ja sitä mä ainakin kaipaan, että olis oma piha missä touhuta! Näin rivitalos asues ei paljon tuu pihalla hengailtua, omakotitalos ois jo aivan eri juttu. Sitä mun unelmien taloa siis odotellessa ;)...

Kyllä tuli saunottua ja paljuteltua monta tuntia, sen verran harvinaista herkkua tämmönen on meille. Kynttilänvalossa, ofcourse ;)


Koirakavereita löytyy aina joka nurkasta :)Kerjäläiset rapsutuksia vailla siskolta :)Masukin kasvaa koko ajan :)... Nyt on siis rv 32 menossa.


Oon täs alkanu jo haikeudella miettimään, että millonkohan sitä sais vetää päällensä normaaleja vaatteita :P Tuntuu että tällä hetkellä toi päällemahtuva vaatearsenaali on aika suppea, mutta enempää en haluais näitä mammavaatteitakaan ostaa. Toki täs on viä pari pitkää kuukautta edessä, että voi olla että jotain kivaa on kevääksi hankittava... Niin ja sen jälkeen pitääkin alkaa käyttämään imetykseen sopivia vaatteita (kivoja sellaisia on muuten äärimmäisen vähän!) mutta pikkuhiljaa myös niitä aivan tavallisia vaatteita ja sitä ootan kyllä innolla :) Tällä hetkellä kun vaatteissa tuntuu olevan tärkeintä se mukavuus, mutta myös se, että ne näyttäs kivoilta. Kotona tulee kyllä pidettyä T:n verkkareita ja kaikenmaailman lökäpöksyjä, mutta niin varmaan kaikki muutkin tekee ;).

Onko jollain teistä muuten kokemuksia mistä löytyy kivoja juhlamekkoja, joissa imetyskin onnistuu? Meillä on kesällä niin monet juhlat tulossa, että pitäs jo alkaa pikkuhiljaa varautumaan niihin.... Niin ja tietysti omasta takaa on kas juhlat tulossa, kun Inun ristiäisiin pitää löytää sopivat juhlavaatteet.
Että jos jollakulla on kokemuksia jostain nettikaupasta tai ihan liikkeestä, niin saa vinkata! Ja nimenomaan semmosesta kaupasta mistä sais alle satasella juhlamekon ja vielä kivan sellaisen :) Seinäjoelta löytyy Kids&Mothers, mutta en oo siellä kattonutkaan sitä mammavaatepuolta...

Kivaa keskiviikkoa teille ja mä palailen tänne vielä ennen viikonloppua!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti