8.2.2015

Saunailtaa ja tortilloja :)

Ihana ihana auringonpaiste, kyllä sitä on jo odotettukin! :) Sitä on aivan niinku uus ihminen, ku on näin valosaa, me like :)

Eilinen päivä mulla meni tortilla- ja saunailtaa järjestellessä :) Annoin joululahjaksi mun yhdelle ystävälle tämmösen lahjakortin ja tänään päästiin se vihdoinkin toteuttamaan :) Tottakai menossa oli mukana myös ystäväni Sara-collie :)

Aika rehevänä sohvalla pikkulenkin jälkeen :P...

Ensin syöpöteltiin niitä tortilloja... Sitten saatiin vyöryä mahojemme kanssa saunaan :P


Saunajuomat odottamassa... Nää Herra Hakkaraisen limonaadit on jotenki niin söpöjä!:D


Kyllä taas tuli todettua, että ei kiesus, sähkösaunas ei vaan jaksa istua tuntitolkulla vaikka kuinka kävis välillä vilvottelemassa. Puusauna on kyllä ihan ykkönen!

Jälkkäriksi mä tein meille jotain ihan pientä makeaa :P.... Harmi vaan, että toinen noista laseista hajos tiskikoneessa :( Nää oli meidän parhaat jälkkärilasit ja on näitä paljon käytettykin mm. smoothien teossa. Pitääpäs kurkata paljoko nää Iittalan lasit maksaa, jos ostais pari uutta tilalle....Kyllä vaan tämmöset koti-illatkin voi olla vaan tosi kivoja ja kun on seura kohdillaan, niin ei paljon muuta tarvita :)

Tänään T:kin on koko päivän kotona, pari päivää se on ollut taas koulussa niin kiva kun tänään ei oo mitään ihmeellistä ohjelmaa. Meinataan siis suunnata ainakin salille ja ulkoilemaan :) Yläselkä vaatii taas treeniä, on meinaan niin inhottava vaiva, kun ei voi mennä maahan mahalleen, että toinen vois naksauttaa nikamat kohdilleen. Mutta onneksi edes salitreeni auttaa.

Aurinkoista sunnuntaipäivää kaikille, nyt pitää nauttia tuosta auringosta, kun se kerrankin suostuu näyttäytymään!:)

4 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja ootte syöny, ihanan näkösiä! Ja noi Hakkaraisen limsat on kyllä jotenkin tosi symppiksiä :D
  Tuli mieleen tosta selkä-asiasta, että jos tarkotat siis yläselän naksautusta niin tuola joogassa me tehdään tätä alaspäin katsova koira- liikettä (http://kuntoplus.fi/files/bonnier-ifo/imagecache/430x250/yoga4_0.jpg) ja mä nykyään naksautan tällä yläselän joka ilta. Että kun laittaa painoa kantapäille ja oikein taivuttaa selkää käsien väliin, vähä niinku "roikkuu" siinä käsien välissä, niin saan naksahtaan hyvin. Tän voi tehdä myös seinää vasten, mutta sitte pitää olla selkä melkein vaakatasossa. Maha sulla nyt arvatenkin tekee tän hankalaksi, että en tie pystytkö tätä edes kokeilemaan, mutta mulla ainakin saa hyvin juuri rintarangan naksautettua näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilin tota sun ehdottamaa liikettä, ni mä en saa ees kantapäitä osumaan maahan tuossa, on jalat niin kireät :D Enkä saanu kyllä mitään tuntumaa selkään, mulla pitää olla vähä kovemmat liikkeet, että saan ton selän naksahtaan. Mut sillain saan yleensä ton yläselän naksahtaan, ku heilutan käsiä sivulta toiselle sillain vauhdikkaasti :P Mut aina sekään ei auta, jos tota selkää vaan jomottaa eikä oo mitään rusautettavaa...

   Poista
 2. Tiiäkkö, oon ettiny aivan horkas noita banskulimppoja tän illan jälkeen, eikä ollu prismas, ei minimanis kun vääriä makuja. No sittarista sitte löyty vihdoin ja viimein ja otin het monta pulloo mukaan! :D N maisto sitä päärynää kans. Oli kyllä huippua, tälläsiä sais olla useemminkin kun repis sen ajan vaan jostaki.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Sjoellakin on ollu niin huonosti valikoimaa! Täältä Lapualta näitä ei löydy mun tietääkseni ku vaan Halppiksesta! Mutta hyviä on :) Pitääköhän munki hakea tänään niitä lisää :D... Ja näitä saunailtoja sais mun puolesta olla vaikka joka viikko, ku vaan löytys sopiva aika kummallekin!:)

   Poista