12.3.2015

Keväistä ilmettä sisustuksessa

Muistatteko kun joku aika sitten haaveilin uusista kevätverhoista?:) Niin ja pöytäliinasta ja pussilakanoista ja vaikka mistä siinä sivussa ;) No mä sitten lopulta löysin uudet kevätverhot!:) En kylläkään vitivalkoisia, mitä ensin suunnittelin, mutta jotakin vaaleaa ja hempeää kuitenkin :)

En tiä miks täs alla olevas kuvas toi verhon sävy on kuvan ala- ja yläreunas tummempi, kun ei se kyllä oikeasti oo epätasaisen värinen.Ostin myös keittiöön kapan samaa sarjaa :)
Samalla vaihdoin jo kesäisemmät tyynyt olkkariin, nää ollaan ostettu jo aiemmin Pentikistä :)
Näitä verhoja näytti olevan Jotexilla edelleen myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa :) Ja näähän oli siis ihan älyttömän halvat, 12,90€/ 2 verhoa.... Kappoja en enää bongannut, mutta voi olla että niitäkin on vielä tulossa lisää tänä keväänä. Pääsin siis tosi halvalla näistä verhohankinnoista ja olin vieläpä tosi tyytyväinen siihen miltä ne näytti meidän olkkarissa ja keittiössä :) Kevät ja kesä saa tulla, tittidittidii :)....

Lisäksi tilasin Jotexilta uusia käsipyyhkeitä ja vierashuoneeseen uudet petivaatteet, niistä näette kuvan sitten kun ne pääsee ekaa kertaa käyttöön :) Mutta käsipyyhkeet ovat olleet meillä jo käytössä.
Näissä käsipyyhkeissä ei kyllä ole mitään keväistä sävyä, mutta piristävää, kun sain tähtiä vessaankin ;)
Käsipyyhkeistä tuli muuten mieleen sellainen, että kuinka monella teistä on vieraille ihan oma käsipyyhe? Mun mielestä on jotenkin outoa, että vieraatkin pyyhkis kätensä samaan pyyhkeeseen, kuin minäkin. Jotenkin siinä menee se koko käsien pesemisen ja kuivaamisen idea, kun kaikki pöpöt pääsis siirtyyn niiden pyyhkeiden myötä myös toisille. Meillä on erikseen vielä käsi- ja kasvopyyhkeetkin, en halua kuivata kasvojani samaan pyyhkeeseen kuin käsiäni. Oon miettinyt sitä, että kuinkahan paljon tällaisilla arkirutiineilla on merkitystä, kun verrataan sitä kuinka usein on kipeänä. Ja toinen juttu on se, että meistä kumpikin pesee kätensä aina kotiin tullessa. Meillä nimittäin ollaan aika harvoin kipeänä. Toki meilläkin varmaan saadaan tottua pöpöaaltoihin lapsen myötä, mutta uskon, että näistäkin tavoista on silti hyötyä pöpöjen minimoimisessa. Sairastumiseen tietysti vaikuttaa moni muukin asia, mutta tää tuli nyt mieleen näistä pyyhekuvista :)

Hei ja kohtahan on taas viikonloppu! Ja mikä parasta, näitä aurinkoisia päiviä pitäisi riittää vielä useammaksi päiväksi, sopii mulle!:)

PS. Mitä tykkäsitte mun kevätverhoista?:)

5 kommenttia:

 1. Hienot verhot! Kepeät ja kivat, voi että kuinka sä jaksat aina sisustaa..:)
  Meillä on ihan sama homma, että molemmilla oma pyyhe ja vieraille sit erikseen. Kasvopyyheitä meillä ei oot esillä kun käydään joka päivä suihkua/saunas eikä pestä kylppärissä kasvoja oikeastaan koskaan. Jos pestään niin sit otan uuden pyyhkeen kaapista, en ainakaan pyyhisi kasvoja käsipyyhkeeseen!! Ja me kans pestään molemmat kätemme aina, kun tullaan ovesta sisään. Jos ei toinen muista niin heti tulee kommentti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on vielä aika pientä sisustamista, mutta kyllä se vaan piristää kun saa ees vähän erilaista ilmettä kotiin :) Varsinkin nyt, kun täällä kotona tulee oltua aika paljon :)

   Ja samoilla linjoilla ollaan siis pyyheasiassa!:D

   Poista
 2. Nuo vaaleet verhot käy kivasti, hyvä että löyty soppelit eikä ihan vitivalkoset! ;)

  Musta on kans outoa jos vieraspyyhettä ei oo. Tuskailen aina sellasis paikois, vaikka onneks niitä aika vähän tuttavapiiristä löytyykin. Meillähän isännys on tarkempi tuos käsien pesus, se hinkkaa kun tulee kaupasta jne. mä pesen sillon kun tuun töistä tai kun alan tehä ruokaa, muuten en sit ookkaa niin hygieeniafriikki vaikka muutoin tykkään siististä ja puhtaasta olemuksesta niin ittessä kuin materiassakin!

  Yks tekosyy on se, kun mulla aukee nää kädet siitä paljosta pesusta ja rasvaaminen on iltaa lukuunottamatta niin turhaa kun ei malta antaa sen kuivaa tai sitten taas kohta pitää pestä kädet uusiks.

  Niin ja kasvojahan ei tietenkää pyyhitä käsipyyhkeeseen, meillä ne pyyhitään normisti vartalopyyhkeeseen, loppuis nipsutkin jo kesken kun ei oo kun tuo yks kylppäri/wc :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkei se vitivalkoinen ois meille sopinutkaan, tää on just hyvä sävy :) Hyvä, kun sanoit mielipitees sillon aiemmin ääneen ;)

   Ja jo toinen samanhenkinen pyyheasian kannattaja, wuhuu!:D

   Poista
 3. Kivat verhot on ja pirteet tyynyt!Samaa mieltä täs pyyheasias:DMutta meilläkään ei oo kasvopyyhkeitä koska käytetään siihen kans vartalopyyhettä.Ja käsienpesufriikki kyllä oon:D

  -k.l-m-

  VastaaPoista