16.3.2015

Seiloreiden polttareissa :)

Instagramissa mua seuraavat tietävätkin jo, että viikonloppu meni mulla polttareita järjestäessä :) Se edellisen postauksen hoitopöydän haku oli huijausta morsianta varten, jos tämä sattui lukaisemaan blogia lauantaiaamuna ;). Onneksi polttaripäivä tuli morsiamelle täytenä yllätyksenä, joten nappisuoritus sen suhteen!:) Mutta se hoitopöydän metsästys jatkuu edelleen ;)

Polttareita vietimme Lempäälässä Sadun Saunalla http://www.sadunhoivajahuolenpito.fi/13
Keskellä teollisuusaluetta oli kauniisti sisustetut saunatilat, joissa naisväki mahtui hyvin saunomaan isossa saunassa ja suojaisalta takapihalta löytyi palju, jota hyödynsimme myös :). Tilat olivat sen verran suuret, että 13 naista mahtui siellä hyvin ruokailemaankin. Vaikka saunatilat olikin kivasti sisustetut, en silti voi tuota paikkaa suositella juhlien pitopaikaksi. Saunan emännällä oli ikävä tapa jättää vastailematta tärkeisiin sähköposteihin ja puheluihin ja unohti sellasia asioita, joita ei olisi saanut unohtaa. Lisäksi meille luvattiin ensin, että saamme olla tuolla viettämässä päivää yömyöhään asti, mutta viikkoa ennen polttareita emäntä ilmoittikin, että klo 19 tulee seuraava ryhmä saunomaan. Emmehän siinä vaiheessa ruvenneet enään muuttamaan suunnitelmiamme ja varaamaan jotakin toista paikkaa (se ei varmasti olisi ollut edes mahdollista), joten siirryimme vain seuraavaan paikkaan usemman tunnin aiemmin, kuin mitä olimme alunperin suunnitelleet. Lisäksi paljun lämpötila oli 46 astetta, kun aloitimme saunomisen, joten eihän siellä pystynyt olemaan tuntitolkulla, vaikka emme lisänneetkään enää puita itse. Niin ja saunaemäntä oli mennyt paljastamaan morsiamelle päähieronnan aikana mihin illalla suuntaamme.... Mutta onneksi kaikista harmituksen aiheista huolimatta meillä oli saunalla oikein kivaa ja taisi se morsiankin nauttia :)

Polttareiden teemana meillä oli seiloriteema :) Häihin on tulossa laivastonsinistä koristelua, joten siitä se ajatus sitten lähti rönsyilemään :)


Saunalta jatkoimme matkaa Tampereen keskustaan ja Sokos hotel Ilvekseen :). Siellä morsian laitettiin tukkaa ja meikkiä myöden bilekuntoon ja loppuillasta väki jatkoi matkaa alakerrassa olevaan Ilveksen yökerhoon :). Tässä vaiheessa meikäläinen kylläkin siirtyi hotellin lakanoihin koisimaan ;)
Aamulla vielä nautittiin hotelliin yöksi jääneiden kesken aamupalaa ja toinen kaasoista palautti morsiamen kotiinsa toipumaan :). Lisää polttarijuttuja on varmastikin tulossa morsiamen omaan blogiin, joten en päivästä sen tarkemmin täällä kerro, mutta juttuja voi odotella saapuvan tähän osoitteeseen: https://cherrymarja.wordpress.com/

Huikea viikonloppu kyllä takanapäin ja hyvillä mielin voi jäädä odottelemaan toukokuussa juhlittavia häitä :). Tää olikin yksi niistä mun kevään projekteista, joista en oo voinut täällä puhua enkä pukahtaa, vaikka mieli onkin tehnyt :D Kyllähän me näitä polttareita toisen kaason kanssa suunniteltiinkin jo monen monta kuukautta :). Nyt on kaikki isoimmat projektit ohitse ja mä voin alkaa keskittymään vauvajuttuihin paremmin :). Tänään pistinkin heti siivousvaihteen päälle ja pyöräytin vaatehuoneen sisällön ympäri ja raahailin huonekaluja eri paikkoihin ;) Vauvan sänkykin on nyt oikeassa paikassaan meidän makuuhuoneessa ja sieltä lähti yksi lipasto vierashuoneeseen. Kyllä täällä pikkuhiljaa tulee valmista :)

Ja taas aurinko paistaa! Loistavaa viikonalkua teille kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti