14.3.2015

Tukkajuttuja

Kävin tällä viikolla pitkästä aikaa kampaajalla värjäämässä hiukseni :). Viime värjäyskerta kampaajalla taisikin olla syksyllä! Syksyn värjäyksen jälkeen T on värjännyt mun juurikasvun kotona kevytvärillä noin kerran kuussa ja ei tätä reuhkaa oo leikattukaan tsiljoonaan vuoteen. Joten oli jo aikakin ;). Noin vuosi sitten mun hiuksiin tehtiin liukuvärjäys, jota oon tähän päivään asti saanut säästeltyä, mutta nyt sai vaaleat latvat kyytiä. Tältä mun tukka näytti siis viime vuoden keväänä: http://lunamuru.blogspot.fi/2014/04/liukuvarjatty-kesatukka.html Tuosta keväästä eteenpäin me ollaan siis värjäilty vaan juurikasvua, latvaan ei oo koskettu ollenkaan, mitä nyt välillä vähän leikattu.

Ja tältä mun tukka näytti tällä viikkoa ennen kampaajalle lähtöä. Näis molemmis takatukkakuvis tohon keskelle tukkaa tulee joku mustempi läikkä, mutta mun mielestä semmosta ei siinä oikeesti oo :PWell helou vaan tolle juurikasvulle :P


Ja tältä ekan pesun jälkeen (en ehtiny samana päivänä kuvaamaan...) Eli pituudesta lähti joku 5 senttiä, tukka värjättiin tällä kertaa suklaanruskealla, pohjaa piti ensin hieman vaalentaa, että se tarttu siihen, kun juurta on viimeks värjätty mustalla. Ja nyt ei oo vaaleita latvoja enää jäljellä. Ei siis mitään radikaalia tällä kertaa, mutta kyllä vaan tuntuu taas mukavalta, kun latvat on paremmas kunnos ja värisävy päässä pitkästä aikaa tasainen!Ei oo juurikasvua enää!!:D


Samalla tän hetken masukuvat, rv 34 menossa :)


Me tästä lähdetäänkin hetken päästä hakemaan (vihdoinkin) hoitopöytää, johan siihen menikin aikaa. Nyt löydettiin just sopivan kokonen, hintanen ja näkönen :) Kuvaa tulossa siitä ja monesta muustakin vauvajutusta myöhemmin :)

Aurinkoista viikonloppua teille! Nautitaan näistä mahtavista keleistä!!:)
2 kommenttia:

  1. Voi onko nyt jo rv34! Menny tosi nopsaan näin sivusta seuratessa :) on masukin pyöristyny nyt yhtäkkiä <3 poikamasu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeesti kyllä menee aika :) Poikamasun muotonen tää kyllä on, ei takaa näe ollenkaan mitään pyöristymistä! Huhtikuun lopulla sen sit näkee, pystykö mahan muodosta ennustamaan jotakin :)

      Poista