10.4.2015

Muutoksia blogirintamalla

Oon tässä jo jonkun aikaa suunnitellut uuden blogin aloittamista. Lähinnä siksi, että nykyisen blogin nimi on aikoinaan keksitty vähän kiiruspäissään, "kuhan nyt joku nimi vaan on"- asenteella. Jatkossa haluaisin, että blogin nimi ois semmonen, mikä ei ota mua päähän :D. Ja oon sellaisen nyt keksinytkin ja sivuston jo perustanut. Asetusten kanssa fixaillessa tulee menemään vielä jonkun verran aikaa, varsinkin kun meikäläisen taidot on ala-astetasoa näissä jutuissa :P Mutta kerron sitten kyllä heti täällä, kun saan uuden blogin käyttökuntoon :). Aion täältä vanhasta blogista siirtää suosituimpia tekstejä tuonne uuteen blogiin talteen, mutta en kuitenkaan kaikkia tekstejä. (Jos joku tietää miten bloggerissa saa kommenttilaatikon kahdelle eri välilehdelle, niin neuvoja otetaan vastaan!)

Uuden blogin aloittamiseen on vaikuttanut myös tän hetkinen elämäntilanne. Mun mielestä on kiva aloittaa uudelta lehdeltä myös blogissa, kun mun elämäkin tulee kokemaan niin suuren muutoksen lähiaikoina lapsen syntymän myötä. Jatkossakin blogin sisältö tulee olemaan samankaltaista, mutta luonnollisesti myös vauvaperheen arjesta tulen kirjoittelemaan. En halua kuitenkaan rajata blogin aihepiirejä kovin tarkasti jatkossakaan, haluan että voin tarvittaessa kirjoittaa ihan aiheesta kuin aiheesta, eikä esim. vain lapsiperheen asioista. Toivottavasti teistä jokainen siirtyisi lukemaan myös uutta blogiani, sitten kun sen saan valmiiksi ♥ En heti poista tätä vanhaa blogia, vaan pidän sen avoinna jonkun aikaa. Mutta palataan tähän asiaan sitten, kun kaikki on uudessa blogissa valmista :)

Raskauden suhteen täällä vietetään viikkoa 38 ja pikkuhiljaa alkaa olo olemaan sillä tasolla, että ois aika mukavaa, kun Inu jo syntyisi ;). Oon aika varma, että tää pikkunen ei synny ennen laskettua aikaa, mutta toivottavasti ei menis paljoa ylikään. Alkaa tällä mahalla olemaan jo kokoakin, vaikka alakäyrillä mennäänkin.

Onneksi T:n takit menee sentäs vielä kiinni, ni ei oo tarvinnu ostaa uusia lenkkikuteita ;)


Täällä on syömiset aika mielenkiintosella tasolla tällä hetkellä, välillä syödään lounaaksi lättyjä (kermavaahdolla ja hillolla tietty), sit toisena päivänä on pakko saada kananmunafetasalaattia, sit välillä syödään vaan leipää ja mandariineja ja sitten seuraavana sipsejä tai karkkeja. Että jep... Huomaa, että näin viimesillä viikoilla tää ruokahalu vaihtelee kyllä päivästä toiseen ja oon kyllä antanu itelleni luvan syödä sitä mitä haluan, kun välillä on niitä päiviä etten oikeen tiä mitä söisin, kun mitään ei tee mieli. Painontarkkailu on kyllä ihan viimenen asia mille uhraisin nyt ajatuksiani. Toivotaan, että imetys karistaa sit ne herkuttelupäivien kilot pois ;). Enemmän ootan sitä, että saisin kaikki säryt ja kolotukset pois ja että sängyssä pystyis kääntyilemään helpommin ja kivuttomammin. Niin ja ois ihanaa päästä juoksemaan ja rullaluistelemaan! No ei enää kauaa, niin sitten nekin on mahdollisia :) Ihan mahtava kesä kyllä tulossa :)

Näissä ajatuksissa viikonloppua kohti :) Mukavia vapaita teillekin!:)

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mä niin odotan sitä sun uutta blogia jo!! :) Wordpressissä on mulla ollu sama ongelma että kommenttiboksia ei oo saanu kahdelle eri välilehdelle. Päiväkausien etsimisen jälkeen löysin joskus siihen sopivan koodinpätkän, jonka nyt oon jo hukannut :D WP:ssa vaan se, että jotta sais muokata sivun lähdekoodia (eli just tätä wp=align/center:_((- juttua ;) niin pitää ottaa se maksullinen versio. Siinä olis kyllä sit paljon muitaki muokkauksen mahdollisuuksia.

  Bloggerissa kyllä sitä koodia saa vapaasti muokata, ja niitä valmiita koodinpätkiä ja ohjeita löytyy kyllä netistä. Mutta vähä hakuammuntaa se on, mulla on menny monta kertaa pieleen ku oon tökkiny niitä koodeja vääriin paikkoihin eikä sit osaa korjata niitä. Mutta siis summa summarum, luulen (en tiedä) että ainoa tapa saada oma erillinen kommenttiboksi, niin on ton koodaamisen kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että sulla oli sitä samaa ongelmaa. Toi koodaaminen menee multa kyllä ihan yli hilseen, pitää kysellä jos joku täs lähipiiris osais niitä hommia, kun mä en ees viitti yrittää, ku tiän että päin peetä menee kumminkin :DD Mutta ku sen ongelman yli pääsis, niin sitten pikkuhiljaa alkas blogipohja oleen valmis :)

   Poista
 2. Samanlaiset fiilikset alkaa täällä olemaan, vois vauva jo syntyäkin :) jännä nähdä ollaanko jopa samaan aikaan synnärillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saas nähä ketä kaikkia tuttuja sillä reissulla näkee, vai näkeekö ketään!:)

   Poista
 3. Mulla kans syömiset on nyt ihan erityisen kummallisella mallilla. Välillä ei maistu mikään ja välillä taas vatsa tuntuu pohjattomalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta itseasias sain sen innostuksen tehdä lättyjä yks päivä, kun olit laittanut kuvan niistä joko blogiin tai instaan :D. Mutta eikös me luvattu jo kesällä ryhdistäytyä?!:D

   Poista
 4. Voi että,täällä kans jo niin jännityksissä avataan aina sun blogi ,että joko olis syntyny ;)!
  Paljon voimia loppurutistukseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että aika monta päivää vielä menee jännitellessä! :) Ja kiitos tsempistä :)

   Poista