7.4.2015

Pääsiäistunnelmia

Ihana, rentouttava pääsiäinen on nyt ohi :). Sopivasti oli ohjelmaa ja tekemistä, mutta ehdittiin myös rentoutuun ja nauttiin ystävien seurasta :). Trulleja kävi sopivasti (eli siten, että mullekin jäi muutama herkku :P), pääsiäiskokolla käytiin lämmittelemässä ja muutenkin oli vaan sellaista leppoisaa ohjelmaa :). Muutama tunnelmakuva mitä puhelimen muistista löytyi näiden pyhien jäljiltä :)

Tein pashaa, niinkuin joka pääsiäinen...Lihamureketta munayllärillä ;)...Uudet petivaatteet pääsi ekaa kertaa vieraskäyttöön (nää oli ne mitä löysin tosi halvalla Jotexista)


Brunssin valmistelua... Mun mielestä pitkän kaavan aamupalan syöminen on niin luksusta :)...


Tuliaisia meidän vierailta :)... Oli meinaan hyviä!Mukavia muistoja jäi taas näiltä päiviltä :) Seuraavaksi aion kyllä suunnata päikkäreille, kun viime yö meni niin huonosti, joka paikkaa särki ja puudutti, eikä missään asennossa saanut oltua varttia kauempaa. Ja kun kovin kivaa hommaa ei oo kääntyillä jatkuvasti kyljeltä toiselle, ku tuntuu että sekin käy jo kovasta treenistä... Mutta viimesiä viikkoja viedään, ni ihmekös tuo, kun alkaa kolotuksia olemaan enemmän ja enemmän, kuuluu vissiin asiaan ;).

Mukavaa tynkäviikkoa teille, johan se seuraava viikonloppu häämöttää!:D

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää :) täällä kans yöt alkaa olee aikamoista urheilua ja tyynyjen asettelua :D onneksi ollaan loppusuoralla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onneksi loppu jo häämöttää!!:)

      Poista